Çan GOSK, Kütahya'nın Simav ilçesinde başarıyla temsil edildi

Çan Geleneksel Okçuluk ve Spor Kulübü (Çan GOSK), Kütahya'nın Simav ilçesinde düzenlenen "Kabzadaşlar Buluşması ve Kampı"nda ilçesini ve Çanakkale'yi başarıyla temsil etti.

939

Çan Geleneksel Okçuluk ve Spor Kulübü (Çan GOSK), Kütahya'nın Simav ilçesinde düzenlenen "Kabzadaşlar Buluşması ve Kampı"nda ilçesini ve Çanakkale'yi başarıyla temsil etti. Etkinlikte, Çan GOSK’un Başkan Yardımcısı Sabri Karakaya ve Yönetim Kurulu Başkanı Barış Engin de yer aldı. Yaptığı başarılı çalışmalar be elde ettiği başarılarla adını sıkça duyuran ve kısa adı Çan GOSK olan Çan Geleneksel Okçuluk ve Spor Kulübü, ilçesini ve Çanakkale'yi Kütahya'nın Simav ilçesindeki "Kabzadaşlar Buluşması ve Kampı"nda da başarıyla temsil etti.

Sabri Karakaya; “Çan GOSK, Simav'da başarıyla temsil edildi”

Çan Geleneksel Okçuluk ve Spor Kulübü'nün Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Sabri Karakaya, Simav Geleneksel Okçuluk ve Spor Kulübü öncülüğünde gerçekleştilrilen "Kabzadaşlar Buluşması ve Kampı"nda Çan GOSK'un Yönetim Kurulu Başkanı Barış Engin ve sporcularının katılımıyla temsil ettiğini söyledi.

Çan GOSK Özel Temsilcisi ve Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Sabri Karakaya, "Simav Geleneksel Okçuluk ve Spor Kulübü'nün önderliğinde, Simav Kaymakamlığı ile Simav Belediye Başkanlığı'nın katkılarıyla düzenlenen Kabzadaşlar Buluşması ve Kampı'na Yönetim Kurulu Başkanımız Barış Engin ve sporcularımız bizzat katılarak kulübümüzü, ilçemiz Çan'ı ve Çanakkale'yi başarıyla temsil ettiler" dedi.

Etkinliğe katılanlar arasında güçlü bir bağ oluştu

Doğanın huzur dolu kucağında gerçekleştirilen bu etkinliğin geleneksel okçuluk sporunu sevenleri bir araya getirdiğini ve unutulmaz anılarla dolu üç gün yaşattığını kaydeden Çan GOSK Başkanı Barış Engin de yaptığı açıklamada; "Etkinlik boyunca düzenlenen yarışmalar ve dostane müsabakalar, katılımcılar arasında güçlü bir bağ oluşturdu ve okçuluk tutkusunun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Ayrıca, doğa yürüyüşleri ve kamp ateşi etrafında yapılan sohbetler, etkinliğe katılan herkes için dinlendirici ve eğlenceli anlar sundu. Simav Geleneksel Okçuluk ve Spor Kulübü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen bu anlamlı etkinlik için emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız. Geleneksel okçuluk sporunun yaygınlaşması ve gelecek nesillere aktarılması için bu tür organizasyonların önemini bir kez daha vurgulamak isteriz. Bir sonraki buluşmada tekrar bir araya gelmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz" şeklinde konuştu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş