"Can Feda" Filmi 20 Ağustos 2024 Salı günü Küçükkuyu Açık Hava Sineması'nda

Küçükkuyu Belediyesi, 20 Ağustos Salı günü "Can Feda" filmini açık havada gösterecek. Etkinlik, saat 20.45'te Eski Zeytinyağı Fabrikası'nda gerçekleşecek.

1038

Küçükkuyu Belediyesi, sinemaseverleri açık hava sinemasında buluşturuyor. 20 Ağustos Salı günü, Küçükkuyu'da düzenlenen 1. Açık Hava Sinema Günleri kapsamında, Türk sinemasının başarılı yapımlarından biri olan "Can Feda" filmi gösterilecek. Etkinlik, Eski Zeytinyağı Fabrikası’nda saat 20.45’te başlayacak ve izleyicilere unutulmaz bir sinema gecesi yaşatmaya devam edecek.

Oyuncu Kadrosu

Kerem Bursin - Kaptan Pilot Onu, Burak Özçivit - Yüzbaşı Alparslan, Melike İpek Yalova - Doktor Seher, Süleyman Karaahmet – Yılmaz, Onur Ayçelik – Selim, Sabahattin Yakut – Nazım, Özbek Kaplan – Can, Cem Kurtoğlu – Tuğgeneral, Can Baykan – Halil

Can Feda filmi nerede çekildi?

Günün en çok araştırılan soruları arasında da Can Feda filmi nerede çekildi var. Filmin çekimleri Bilecik, Eskişehir ve İstanbul gibi şehirlerde çekildi. Senaryo gereği çölde çekilmesi gereken sahneler Eskişehir'de çekildi.

Can Feda ne anlatıyor?

Burak Özçivit ve Kerem Bürsin'in başrollerinde yer aldığı Can Feda filmi, operasyon sürecinde olan bir Özel Kuvvetler timinin hikâyesini ele alıyor. Can Feda filminde Türk ordusu, 7 yıldır bir iç savaşın sürdüğü, dünyanın en tehlikeli bölgesine, yanında hiç bir müttefik devlet olmadan giriş yapar.

Can Feda ne zaman çekildi?

Yönetmen Çağatay Tosun, Sinema filmi, Askeri Aksiyon Savaş, Yapım yılı 2018.

Can Feda hangi savaşı anlatıyor?

1944 yılında SSCB lideri Stalin tarafından Gürcistan'dan sürgüne gönderilen Ahıska Türklerinin yaşadıklarını anlatıyor.

Başkan Gürel "Açık Hava Sinema Günlerinde dördüncü filmimiz Can Feda’"

Başkan Gürel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Küçükkuyu Belediyesi 1. Açık Hava Sinema Günlerinin beşinci filmi 20 Ağustos Salı günü “Can Feda” adlı filmi açık havada izlemenin keyfini sizlerle birlikte yaşayacağız. Tüm hemşerilerimizi saat 20.45 ’de Eski Zeytinyağ Fabrikası (İlköğretim Okulu Karşısı)’na bekliyoruz” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş