havadurum

Çan'da ücretsiz deneme sınavı öğrencilere yol gösterecek

Çan'da lise öğrencilerinin AYT ve TYT sınavlarına hazırlık sürecine destek olmak adına düzenlenen ücretsiz deneme sınavı, 1 Haziran 2024 Cumartesi günü gerçekleşecek.

477

Öğrencilerin AYT ve TYT sınavlarına hazırlanmalarını desteklemek amacıyla, Çan Belediyes Başkanlığı önderliğinde lise öğrencilerine yönelik ücretsiz deneme sınavı düzenleniyor. Kalem Eğitim Kurumları ve Modern Fen işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan sınav, 1 Haziran 2024 Cumartesi günü saat 10.00'da Çan Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) yapılacak.

Öğrencilerin sınav sürecine daha hazırlıklı girmelerini sağlamak ve zorlanmamalarını temin etmek amacıyla organize edilen bu etkinlik, özellikle AYT ve TYT sınavlarına yönelik stratejiler geliştirmeye yardımcı olacak. Kurs merkezleri olan Kalem Eğitim Kurumları ve Modern Fen'in desteğiyle düzenlenecek deneme sınavı, öğrencilere yol gösterecek ve sınav formatına alışmalarını sağlayacak. Öğrencilerin akademik başarılarına katkı sağlamanın yanı sıra onların sınav kaygılarını azaltarak daha güvenli bir şekilde sınava girmelerine yardımcı olacak.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş