Çan'da şampiyonlara layık karşılama

Çan Belediyesi’nin 290. Çardak Yağlı Pehlivan Güreşlerinde başarılı olan pehlivanları Belediye Başkanı Harun Arslan, CHP Çan İlçe Başkanı İlhan Demiral, belediye meclis üyeleri, eski Kırkpınar Ağası İş İnsanı Murat Köse, ilçedeki STK başkan ve temsilcileri ile vatandaşlar ve güreşseverler tarafından coşkuyla karşılandı.

695

Atatürk Şehir Meydanı’ndaki karşılamadan sonra Menderes Parkı'nda devam eden törende Çan Belediyesi Güreş Kulübü pehlivanlarından Emre Ayyıldız Küçük Orta Büyük Boyda şampiyon, İlkay Akdağ Küçük Orta Büyük Boyda üçüncü, Semih Aralan Büyük Ortada şampiyon, Cafer Hami Çarıkçı Baş Altında şampiyon ve Feyzullah Aktürk Baş Pehlivanlıkta şampiyon olan Çan Belediyesi Güreş Kulübü güreşçileri vatandaşlar tarafından bol bol alkış aldı.

Şampiyon güreşçilerinin karşılanması ile ilgili açıklamada bulunan Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, Çan Belediyesi Güreş Kulübü Başpehlivanı Feyzullah Aktürk, Ankara Karakucak Güreşlerindeki şampiyonluğunun hemen ardından bugün gerçekleşen Çardak Yağlıpehlivan Güreşlerinde de zirveyi kaptırmadı. Gururumuz olmaya devam eden şampiyon güreşçimizi ve diğer başarılı güreşçilerimizi Atatürk Şehir Meydanında çoskuyla karşıladık” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş