Çan'da esnaf indirimli alışveriş günleri başlıyor!

Çan Belediyesi ve Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından düzenlenen etkinlikler, 3-6 Eylül tarihlerinde şehrin farklı caddelerinde gerçekleşecek.

550

Çan Belediyesi ve Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın düzenlediği Esnaf İndirimli Alışveriş Günleri, 3-6 Eylül tarihlerinde Çan'da coşkulu bir şekilde gerçekleştirilecek. Her gün farklı bir cadde ve mahallede düzenlenecek etkinliklerde, hem indirimli alışveriş fırsatları hem de sokak programları ziyaretçileri bekliyor.

3 Eylül'den itibaren İstiklal Mahallesi Atatürk Caddesi'nde başlayacak olan etkinlik, dört gün boyunca şehrin çeşitli noktalarında devam edecek. Katılımcılar, bu özel günlerde alışveriş yaparken eğlenceli ve renkli sokak aktivitelerine de katılabilecek. Esnaf ve Sanatkarlar, hazırlıklarını tamamlayarak bu keyifli etkinliğe davet ediyor

Etkinlikler hakkında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Görgün Çan Belediyesi ve Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası öncülüğünde 3-4-5-6 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan etkinlik programını İçin belirlenen caddeler ve tarihleri açıkladı.

Etkinlik günleri ve yeri saatleri

  • 3 Eylül Salı günü İstiklal Mahallesi Atatürk Caddesinde - Atatürk Şehir Meydanı 17.00-24.00 saatleri arası, indirimli alışveriş günü ve sokak programları.
  • 4 Eylül Çarşamba günü Cumhuriyet Mahallesi Dr. Hacı İbrahim Bodur Cad. 17.00-24.00 saatleri arası, indirimli alışveriş günü ve sokak programları.
  • 5 Eylül Perşembe günü Cumhuriyet Mahallesi Bülent Ecevit Caddesinde 17.00-24.00 saatleri arası, indirimli alışveriş günü ve sokak programları.
  • 6 Eylül Cuma günü Cumhuriyet Mesut Hulki Önür Caddesi - Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesinde 17.00-24.00 saatleri arası, indirimli alışveriş günü ve sokak programları.

Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Görgün; “ Tüm Esnafımızın bilgisine sunar hazırlıklarını yaparak etkinliğimize katılımınızı bekler, hayırlı işler dilerim” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş