Çan'da bir ilk: Ra Art Studio ile dövme sanatına merhaba deyin!

Çan, sanatseverler için yeni bir buluşma noktası kazandı. Terzialanlı dövme sanatçısı Rabia Yumuşak tarafından açılan Ra Art Studio, ilçenin ilk resmi dövme stüdyosu olarak dikkat çekti.

1212

Çan’da Terzialanlı dövme sanatçısı Rabia Yumuşak tarafından Ra Art Studio açıldı. İlçenin ilk resmi dövme stüdyosu olarak büyük ilgi gördü. Açılış törenine Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Görgün, İyi Parti Çan İlçe Başkanı Mehmet Ali Erol, Çan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Erdem, AK Parti Çan İlçe Başkanı Sadi Yağlı, CHP Çan İlçe Başkanı İlhan Demiral, dernek başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Seramik bardaklar hediye edildi

Ra Art Studio'nun açılışında, kurdele kesiminin ardından Çan Belediye Başkanı Harun Arslan ve Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Görgün, Rabia Yumuşak'a hediyeler takdim etti. Ayrıca, seramik sanatçılarının da katılımıyla seramik bardaklar hediye edildi.

Çan ilçesinin sanata olan ilgisini ve bu alandaki gelişimini gözler önüne seren Ra Art Studio'nun açılışı, yerel düzeyde geniş katılımla gerçekleşti. Açılışta, sanatseverlerin ve yerel halkın ilgisi büyük oldu.

(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş