havadurum

Çan’da Bakan Yardımcılı geleneksel bayramlaşma

Çan'da her bayram yapılan geleneksel resmî bayramlaşma töreni, Kurban Bayramı'nın birinci günü İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ın katılımıyla Menderes Parkı’nda yapıldı.

2578

Menderes Parkı'ndaki resmî bayramlaşmaya Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, Çan İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Levent Çalış, Çan İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri, AK Parti Çan İlçe Başkanı Sadi Yağlı ve yönetimi, CHP Çan İlçe Başkanı İlhan Demiral ve yönetimi, MHP Çan İlçe Başkanı Barış Aksoy ve yönetimi, Çan İlçe Sağlık Müdürü Nilay Baran Madan, Çan İlçe Müftüsü Mustafa Ekin, Çan Belediyesi meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, STK başkanları, dernek başkanları, Çan Kent Konseyi, köy ve mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu'nun konuşması ile başlayan bayramlaşma töreninde İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan da bir konuşma yaparak katılanların ve vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutladı. Ardından; Çan İlçe Müftüsü Mustafa Ekin Filistin'de ölen mazlumlar başta olmak üzere İslam Alemi için dua etti.

Çan’daki Bayramlaşma resmi bayramlaşma töreni Menderes Parkı'nda vatandaş buluşmasının ardından; Çan İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çan İlçe Jandarma Komutanlığı ve Çan Devlet Hastanesi ziyaretleri ile son buldu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş