Çan'da 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri

Çan'da düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, günü nedeniyle Çan İlçe Mezarlığında bulunan şehitlerimizin kabirleri başında dualar okundu ve şehit ailelerine ziyaretler yapıldı.

952

Çan'da, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında önemli etkinlikler düzenlendi. Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, Çan Belediye Başkan Vekili İsmail Çetin, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu başkanları, siyasi parti başkanları ve şehit aileleri bir araya gelerek, İlçe Merkez Mezarlığı'ndaki şehitlerimizin kabirlerini ziyaret etti. Burada Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu.

Ayrıca etkinlikler kapsamında Çan'daki şehit aileleri ve gaziler evlerinde ziyaret edildi. Şehitlerimiz için Çan Merkez Çarşı Camii'nde Mevlid-i Şerif okutularak dualar edildi. Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, İlçe Emniyet Müdürü Emre Bolat, İlçe Jandarma Komutanı Kıd. Ütgm. Levent Çalış, AK Parti İlçe Başkanı Sadi Yağlı, İlçe Müftüsü Mustafa Korkmaz ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zübeyde Dinç, Şehit Hasan Kaya'nın babası Şerif Kaya'yı evinde ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş