Çan Belediyesi, ilçenin geleceği için önemli yatırımlar yapıyor

 Çan'da belediye tarafından trafiği rahatlatacak çalışmalar başta olmak üzere önemli birçok hizmete imza atılıyor.

1220

Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, video haber olarak paylaştığı duyuruda; şehir trafiğini büyük ölçüde hafifletecek olan sanayi girişinde devlet tarafından yapılan üçüncü köprünün bağlantı yollarını genişletme çalışmalarının başladığını söyledi.

Mesire alanı doğayla buluşma noktası olacak

Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, mahalle, sokak ve caddelerdeki çalışmaların tamamlanmasıyla şehir içi ulaşımın daha akıcı hale geleceğini ve trafiğin rahatlayacağını vurguladı. Ayrıca, şehir kalabalığından bir nebze de olsa kaçmak ve nefes almak isteyen vatandaşlar için Çan Mesire Alanı'nın daha kullanışlı hale gelmesi için düzenlemelerinin sürdüğünü belirtti. Arslan, bu alan tamamlandığında şehir içinde doğayla buluşma noktası olacağını ve vatandaşların burada keyifli vakit geçirebileceğini ifade etti.

Çan Belediyesi Seramik Mahallesi 100. Yıl Sokak'ta altyapı çalışmalarını başlattı

Başkan Arslan, uzun yıllardır çözüm bekleyen Seramik Mahallesi 100. Yıl Sokak'ta altyapı çalışmalarının başlamasının önemli bir gelişme olduğunu belirtti. Bu bölgede yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Arslan, mahalle sakinlerinin bu süreçten olumlu yönde etkilenecekler. Belediye olarak halkımızın yaşam standartlarını daha yükseğe taşıyacağız. İlçemiz için belediyece yapacağımız bu projelerinin en kısa zamanda tamamlanması için tüm ekiplerimiz sahada özveriyle çalıştığını da sözlerine ekledi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş