Çan'a bağlı Şerbetli Köyü Muhtarı Hayatını Kaybetti

Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Şerbetli Köyü Muhtarı Sedat Kuloğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Kuloğlu için köy camisinde cenaze töreni düzenlendi.

1215

Çanakkale’nin Çan ilçesinde görev yapan Şerbetli Köyü Muhtarı Sedat Kuloğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Kuloğlu’nun cenazesi, köy camisinde kılınan namazın ardından köy mezarlığında defnedildi.

Cenaze Törenine Yoğun Katılım

Kuloğlu için düzenlenen cenaze törenine, ailesinin yanı sıra siyaset, bürokrasi ve sivil toplum dünyasından çok sayıda isim de katıldı. Törene AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Çan Kaymakamı Emre Nebioğlu, Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, Çan Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Erdem, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Levent Çalış, AK Parti İlçe Başkanı Sadi Yağlı, CHP İlçe Başkanı İlhan Demiral, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Şahin ve Murat Okan, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, Çan Muhtarlar Derneği Başkanı Turgay Şahin, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze Namazını İlçe Müftüsü Kıldırdı

Köy camisinde öğle vakti düzenlenen cenaze töreninin ardından Kuloğlu’nun cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi. Cenaze töreninde Kuloğlu’nun yakınları ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu.(AA)

Paylaş