havadurum

Camdaki Kız Oyuncuları Kim? Dizinin Hikayesi ve Oyuncu Kadrosu

Kanal D’nin dizisi Camdaki Kız, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesini anlatıyor. Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun paylaştığı dizinin yönetmenliğini Nadim Güç, senaryosunu ise Seda Altaylı Turgutlu yapıyor. Camdaki Kız oyuncuları kimdir? Dizinin hikayesi ve oyuncu kadrosu haberimizde.

893

Kanal D’nin dizisi Camdaki Kız, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesini ekrana taşıyor. Yapımcılığını OGM Pictures’ın, yönetmenliğini Nadim Güç’ün, senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun üstlendiği dizinin başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu yer alıyor. Peki ama Camdaki Kız oyuncuları kimler? İşte Camdaki Kız dizisi hikayesi ve oyuncu kadrosu.

Camdaki Kız Dizisi Hikayesi

Camdaki Kız, Nalan’ın (Burcu Biricik) hayatını anlatıyor. Nalan, zengin bir ailenin oğlu olan Sedat’la (Feyyaz Şerifoğlu) evlenmek üzere olan, hayalleri ve umutları olan bir genç kadındır. Ancak Nalan’ın hayatı, Sedat’ın ailesiyle tanıştığı andan itibaren değişmeye başlar. Sedat’ın annesi Feride (Nur Sürer), Nalan’ı istememekte ve onu zor durumda bırakmaktadır. Nalan, Sedat’ın aşkına güvenerek, bu zorluklara göğüs germeye çalışır. Ancak Nalan, Sedat’ın gerçek yüzünü gördüğünde, hayatının en büyük sınavıyla karşı karşıya kalır.

Camdaki Kız Oyuncu Kadrosu

Camdaki Kız dizisinin oyuncu kadrosunda, Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun yanı sıra, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek ve Cihangir Ceyhan gibi isimler bulunuyor. İşte Camdaki Kız oyuncularının rolleri ve kısa biyografileri:

Burcu Biricik (Nalan)

Burcu Biricik, 4 Mayıs 1989’da Antalya Elmalı’da doğdu. İzmir Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü’nden mezun oldu. Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi aldı. 2006 yılında Akdeniz Kraliçesi seçildi. İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Yedi Kocalı Hürmüz gibi tiyatro oyunlarında ve kısa filmlerde rol aldı. 2010 yılında Küçük Sırlar dizisiyle televizyona geçiş yaptı. Son olarak Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakterini canlandırdı. 2016 yılında Çok Uzak Fazla Yakın filminin yönetmenliğini yaptı. 2016 yılında reklamcı Emre Yetkin ile evlendi.

Feyyaz Şerifoğlu (Sedat)

Feyyaz Şerifoğlu, 1991’de Rize’de doğdu. Tekirdağ Çorlu’da Tekstil Mühendisliği okudu. O Ses Türkiye yarışmasına katıldı ve “Gidene” şarkısıyla beğeni topladı. Ajda Pekkan’ın vokalistliğini yaptı. “Gidene” adlı single’ını 2019 yılında çıkardı. Kırmızı Oda dizisinde Can karakteriyle oyunculuğa adım attı. Camdaki Kız dizisinde zengin ve yakışıklı Sedat rolünü üstlendi.

Camdaki Kız dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek ve Cihangir Ceyhan gibi isimler de bulunuyor.

Camdaki Kız dizisinin yapımcısı ve yönetmeni kimdir?

Camdaki Kız dizisinin yapımcılığını, OGM Pictures üstleniyor. OGM Pictures, daha önce de Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Bir Zamanlar Çukurova, Sen Anlat Karadeniz gibi dizilere imza atmış bir yapım şirketidir.

Camdaki Kız dizisinin yönetmenliğini ise, Nadim Güç yapıyor. Nadim Güç, daha önce de Kuzey Yıldızı, Kalk Gidelim, Aşk ve Mavi, Karagül gibi dizilerde yönetmenlik yapmış bir isimdir.

Camdaki Kız dizisinin senaryosunu ise, Seda Altaylı Turgutlu kaleme alıyor. Seda Altaylı Turgutlu, daha önce de Kuzgun, Hayat Şarkısı, Güllerin Savaşı, Aşkın Bedeli gibi dizilerin senaristliğini yapmış bir yazardır.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş