havadurum

Bursa'da Düğün Günü Babaannesini Hastanede Ziyaret Etti

Bursa'da dünyaevine giren Hatice Dilara Uğur, düğün günü babaannesini gelinlikle hastanede ziyaret etti.

691
Bursa'da dünyaevine giren Hatice Dilara Uğur, düğüne katılmak için Kahramanmaraş'tan kente gelen ve rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan babaannesi Zeliha Uğur'u gelinliğiyle ziyaret etti. Hatice Dilara Uğur, babaannesinin elini öperek kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti. Hatice Dilara Uğur, babaannesinin Kahramanmaraş'tan kendisinin mutlu gününde yanında olabilmek için geldiğini belirtti. Hazırlıkların tamamlandığı ve tüm davetlileri çağırdıkları için düğünü iptal edemediklerini aktaran Uğur, "Böyle bir olay başımıza geldi ama düğünü ertelememiz de çok zor olacaktı." dedi."

"Düğünden Önce Babaannesini Görmek İstedi"

Uğur, düğün günü babaannesini görmek ve elini öpmek istediğini söyledi. Akşam düğününü yapacağını belirten Uğur, "Bir yanımız buruk olacak. Kendisinin iyileşmesi ve sağlığına kavuşması bizim en büyük hediyemiz olacak." diye konuştu.

"Hastane Yetkililerinden Açıklama"

Bursa Uludağ Üniversitesinden (BÜ) yapılan açıklamaya göre, 1 Eylül'de rahatsızlanarak BÜ Hastanesi acil servisine gelen Zeliha Uğur'un sağlık durumunu yakından takip ettiklerini bildirdiler. Hayati tehlikesinin bulunmadığını ve tedaviye devam edileceğini kaydeden hastane yetkilileri, Zeliha Uğur'un torununun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdiklerini ifade ettiler.
(AA)

Paylaş