havadurum

Bugün Ne Maçı Var?

Futbolseverler, 28 Haziran Cuma günü Copa America C Grubu'nda iki heyecan dolu maça tanıklık edecek. Panama ve ABD saat 01:00'da kozlarını paylaşırken, Uruguay ise saat 04:00'da Bolivya'yı konuk edecek. Peki, bu maçlarda hangi takım galip gelecek?

846

Copa America heyecanı devam ediyor! 28 Haziran Cuma günü, C Grubu'nda üst tura yükselmek için mücadele eden Panama ve ABD karşı karşıya gelecek. Uruguay ise Bolivya'yı ağırlayacak. Peki, bu heyecan dolu maçlarda neler yaşanacak? Hangi takım galip gelecek?

01:00 Panama - ABD (TV 8,5)

Panama ve ABD, Copa America'da son kez 2016 yılında karşılaşmıştı. O maçta ABD 3-2'lik skorla galip gelmişti. Bu sefer her iki takım da üst tura yükselmek için sahaya çıkacak.

04:00 Uruguay - Bolivya (Exxen)

Uruguay, son Copa America şampiyonu olarak bu turnuvaya katılıyor. Bolivya ise son 5 turnuvada sadece 1 galibiyet alabildi. Bu istatistikler Uruguay'ı favori gösterse de futbolda her şey olabilir.

Copa America'da Neler Yaşandı?

Copa America'nın ilk maçında Arjantin, Kanada'yı 3-0 mağlup ederek turnuvaya güçlü bir başlangıç yaptı. Brezilya ise Kolombiya'yı 2-1 yenerek 3 puan kazandı.

Avrupa Futbolunda Neler Oluyor?

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda grup maçları tamamlandı ve eleme turları 29 Haziran'da başlayacak.

(GÖKHAN ÖZKURNAZ)
Paylaş