havadurum

Bugün Kimin Maçı Var? Trendyol Süper Lig Kapanış Haftası

Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında Karagümrük - Samsunspor ve Sivasspor - Kayserispor maçları, futbolseverlerin gözünü ekranlara kilitleyecek. İşte detaylar...

542

Süper Lig’de sezonun son haftası, futbolseverler için büyük bir heyecanla devam ediyor. 25 Mayıs Cumartesi günü, iki önemli karşılaşma daha futbol tutkunlarının karşısına çıkıyor. İstanbul’un köklü takımlarından Karagümrük, Samsunspor’u ağırlarken; Sivasspor ise Kayserispor’u konuk ediyor. Bu maçlar, ligdeki son puan mücadeleleri olacak ve taraftarlar için unutulmaz anlar vaat ediyor.

Karagümrük - Samsunspor Maçı: Sezonun Son Randevusu

Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında, Karagümrük sahasında Samsunspor’u ağırlıyor. Bu maç, Karagümrük için ligden düşmesine rağmen onur mücadelesi verme şansı sunuyor. Samsunspor ise sezonu iyi bir oyun ve galibiyetle kapatmak istiyor. Maçın detayları şöyle:

Tarih ve Saat: 25 Mayıs Cumartesi, 16:00

Yayın: beIN SPORTS 1

Stadyum: Atatürk Olimpiyat Stadı (İstanbul)

Hakem: Mehmet Türkmen

Karagümrük, ligden düşmesine rağmen onur mücadelesi verecek. Samsunspor ise sezonu iyi bir oyun ve galibiyetle kapatmak istiyor.

Sivasspor - Kayserispor: Ligde Kalma Mücadelesi

Sivasspor, son haftalardaki yenilgilerini telafi etmek ve üst sıralara tırmanmak için Kayserispor ile karşılaşacak. Kayserispor ise ligde kalma mücadelesini sürdürüyor. Maçın detayları şu şekilde:

Tarih ve Saat: 25 Mayıs Cumartesi, 19:00

Yayın: beIN SPORTS 1

Stadyum: Yeni 4 Eylül Stadyumu (Sivas)

Hakem: Murat Erdoğan

Sivasspor, son haftalardaki yenilgilerini telafi etmek ve üst sıralara tırmanmak istiyor. Kayserispor ise ligde kalma mücadelesini sürdürüyor.

Bu maçlar, Süper Lig’de sezonun son haftasında gerçekleşecek ve takımların ligdeki kaderlerini belirleyecek önemli karşılaşmalar olacak. Futbolseverler için heyecan dolu saatler vaat ediyor.

(ATİLLA AKIN)
Paylaş