Bugün Kimin Maçı Var?

Süper Lig heyecanı henüz başlamamış olsa da, 18 Temmuz Perşembe günü futbolseverleri heyecanlandıracak birçok maç var. Hazırlık maçlarından Avrupa Ligi mücadelelerine kadar, futbolseverler keyifli bir futbol akşamı geçirecek.

1119

Süper Lig heyecanı henüz başlamamış olsa da, 18 Temmuz Perşembe günü futbolseverleri doyurucu bir program bekliyor. Hazırlık maçlarında Fenerbahçe ve Galatasaray önemli rakiplerle karşı karşıya gelirken, Avrupa Ligi'nde de heyecan dolu mücadeleler start alacak.

Fenerbahçe ve Galatasaray Hazırlık Maçlarında Güçlü Rakiplerle Karşılaşacak

Fenerbahçe ve Galatasaray, yeni sezon öncesi hazırlıklarına devam ediyor. İki dev Türk kulübü de 18 Temmuz Perşembe günü güçlü rakiplerle karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe, saat 20:30'da TV 8,5 ekranlarında Hull City ile karşılaşırken, Galatasaray ise aynı saatte Spor Smart'ta Trencin ile mücadele edecek.

Avrupa Ligi'nde Heyecan Başlıyor

Avrupa Ligi 1. Eleme Turu'nda da mücadeleler başlıyor. Llapi, Wisla Krakow ile saat 17:30'da karşı karşıya gelirken, Tobol ve Ruzomberok saat 18:00'de sahaya çıkacak. Paphos FC ve Elfsborg saat 19:00'da kozlarını paylaşırken, Zira ve FC Sheriff de aynı saatte mücadele edecek. Corvinul Hunedoara ve Paksi SE saat 21:00'de karşılaşırken, Maribor ve Botev Plovdiv ise saat 21:15'te sahaya çıkacak.

Bu maçları kaçırmayın!

18 Temmuz Perşembe günü futbolseverleri keyifli bir futbol akşamı bekliyor. Hazırlık maçlarından Avrupa Ligi mücadelelerine kadar, birçok heyecan dolu maç sizleri bekliyor. Maçları canlı takip etmek için TV'lerinizi ve spor kanallarınızı açmayı unutmayın!

(ESRA GÜLLER)
Paylaş