havadurum

Bugün Kimin Maçı Var? 27 Ocak Cumartesi Trendyol Süper Lig Maçları

Trendyol Süper Lig’de 23. hafta heyecanı bugün oynanacak iki maçla devam ediyor. Corendon Alanyaspor, son haftaların çıkış yapan ekibi Pendikspor’u ağırlarken, Yukatel Adana Demirspor da Atakaş Hatayspor ile karşılaşıyor. Bu maçlar öncesi ve sonrası yaşanacak gelişmeleri sizler için derledik.

2330

Trendyol Süper Lig’de 23. hafta maçları bugün başlıyor. Haftanın açılış maçında Corendon Alanyaspor, evinde Siltaş Yapı Pendikspor ile kozlarını paylaşacak. Saat 16.00’da başlayacak mücadelede son haftaların çıkışta olan iki takımın mücadelesi nefes kesecek. Akşam saat 19.00’da ise Yukatel Adana Demirspor, sahasında Atakaş Hatayspor’u konuk edecek. Galibiyet hasreti çeken iki takımın maçı da büyük önem taşıyor. Bu maçlar öncesi ve sonrası yaşanacak gelişmeleri sizler için derledik.

Corendon Alanyaspor - Pendikspor: Son haftaların çıkış yapan iki takımın mücadelesi

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında evinde Siltaş Yapı Pendikspor’u ağırlıyor. Akdeniz ekibi, sezonun ilk yarısında oynanan maçta Pendikspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Bu sezon Pendikspor ile oynadığı maçların hiçbirini kazanamayan Corendon Alanyaspor, rakibini konuk ettiği tek lig karşılaşmasından 4-2 mağlup ayrılmıştı. Fatih Tekke’nin öğrencileri, evinde oynadığı son 4 maçta yenilgi yüzü görmedi. 26 puanla 12. sırada bulunan Corendon Alanyaspor, bu maçı kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor.

Pendikspor ise son 2 maçında 6 puan alarak küme düşme hattından kurtulma ümidini sürdürdü. 22 puanla 16. sırada yer alan İstanbul ekibi, deplasmanda oynadığı son 5 maçtan galibiyet çıkaramadı. Ivo Vieira’nın ekibi, bu sezon Süper Lig’de penaltı golü yemeyen tek takım konumunda. Pendikspor, Alanyaspor karşısında galibiyet alarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Yukatel Adana Demirspor - Atakaş Hatayspor: Galibiyet hasreti çeken iki takımın maçı

Yukatel Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında sahasında Atakaş Hatayspor’u konuk ediyor. Mavi Şimşekler, sezonun ilk yarısında oynanan maçta Hatayspor ile 3-3 berabere kalmıştı. Hikmet Karaman’ın gelişiyle 2 maçta 2 beraberlik alan Adana Demirspor, tecrübeli teknik adam yönetiminde ilk galibiyetini almanın peşinde. 5 haftadır 3 puan yüzü göremeyen Demirspor, üçüncü basamaktan 7. sıraya kadar gerilemiş durumda. 31 puanla 7. sırada bulunan Adana Demirspor, bu maçı kazanarak zirve yarışına ortak olmak istiyor.

Atakaş Hatayspor ise çok daha sıkıntılı günler yaşıyor. Galibiyet özlemi 10 maça çıkan bordo-beyazlılar, 22 puanla düşme hattında yer alıyor. Ömer Faruk Beyaz’ın apandist ameliyatı nedeniyle kadroda yer almadığı Hatayspor, deplasmanda oynadığı son 10 maçta galip gelemedi. Volkan Demirel’in takımında gol yükü dengeli dağılmış durumda. Carlos Strandberg 5 golle ilk sırayı alırken; Rigoberto Rivas, Dadashov ve Dele-Bashiru 4 gollük hücum performansı sergiledi. Hatayspor, Adana Demirspor karşısında galibiyet alarak kötü gidişe son vermek istiyor.

Trendyol Süper Lig’de 23. hafta maçları bugün oynanacak iki maçla devam ediyor. Corendon Alanyaspor, son haftaların çıkış yapan ekibi Pendikspor’u ağırlarken, Yukatel Adana Demirspor da Atakaş Hatayspor ile karşılaşıyor. Bu maçlar öncesi ve sonrası yaşanacak gelişmeleri sizler için derledik.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş