havadurum

Bugün kimin maçı var? 22 Şubat UEFA Avrupa Ligi maçları

UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 turu rövanş maçları bugün oynanacak. Bazı takımlar avantajlı durumda, bazıları ise zorlu bir mücadele verecek. İşte bugün oynanacak maçların detayları ve tahminleri.

1168

UEFA Avrupa Ligi’nde heyecan devam ediyor. Son 16 turu rövanş maçları bugün oynanacak ve çeyrek finale yükselecek takımlar belli olacak. İlk maçlarda alınan sonuçlara göre, bazı eşleşmelerde avantajlı durumda olan takımlar var, bazılarında ise işler karışık.

UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 turu rövanş maçları bugün oynanacak. İlk maçlarda alınan sonuçlara göre, bazı takımlar avantajlı durumda, bazıları ise zorlu bir mücadele verecek. İşte bugün oynanacak maçların detayları:

Freiburg – Lens 20:45

İlk maçta Almanya’da 0-0 berabere kalan iki takım, bugün Fransa’da karşı karşıya gelecek. Freiburg, Bundesliga’da orta sıralarda yer alırken, Lens, Ligue 1’de üst sıraları zorluyor. Bu maçta gol atmak isteyen iki takım da sahaya ofansif bir kadro ile çıkabilir. Maçın favorisi Lens gibi görünse de, Freiburg’un da sürpriz yapma ihtimali var.

Toulouse – Benfica 20:45

İlk maçta Portekiz’de 2-1 yenilen Toulouse, bugün evinde Benfica’yı ağırlayacak. Toulouse, Ligue 1’de düşme hattının hemen üzerinde yer alırken, Benfica, Primeira Liga’da lider Porto’nun peşinde. Toulouse, evindeki maçta en az 1-0 kazanarak turu geçmek istiyor. Benfica ise, deplasmanda gol bulup işini bitirmek peşinde. Bu maçta iki takım da gol atabilir.

Qarabağ - Sporting Braga 20:45

İlk maçta Azerbaycan’da 4-2 galip gelen Qarabağ, bugün Portekiz’de Sporting Braga ile karşılaşacak. Qarabağ, Azerbaycan Premier Ligi’nde lider durumda, Sporting Braga ise, Primeira Liga’da dördüncü sırada. Qarabağ, ilk maçtaki farklı galibiyetle rahat bir skor avantajı yakaladı. Sporting Braga ise, evindeki maçta en az 2-0 kazanarak turu geçmek için uğraşacak. Bu maçta da bol gollü bir sonuç çıkabilir.

Rennes – Milan 20:45

İlk maçta İtalya’da 3-0 yenilen Rennes, bugün Fransa’da Milan’ı konuk edecek. Rennes, Ligue 1’de alt sıralardan kurtulmaya çalışırken, Milan, Serie A’da ikinci sırada yer alıyor. Rennes, evindeki maçta en az 3-0 kazanarak turu uzatmalara götürmek istiyor. Milan ise, deplasmanda gol atarak işi bitirmek istiyor. Bu maçta Milan’ın üstünlüğü devam edebilir.

Sporting CP - Young Boys 23:00

İlk maçta İsviçre’de 3-1 galip gelen Sporting CP, bugün Portekiz’de Young Boys ile mücadele edecek. Sporting CP, Primeira Liga’da lider durumda, Young Boys ise, Super League’de ikinci sırada. Sporting CP, ilk maçtaki galibiyetle rahat bir skor avantajı elde etti. Young Boys ise, deplasmanda en az 2-0 kazanarak turu geçmek için çabalayacak. Bu maçta da iki takım da gol atabilir.

Sparta Prag – Galatasaray 23:00

İlk maçta Türkiye’de 3-2 yenilen Sparta Prag, bugün Çekya’da Galatasaray ile karşılaşacak. Sparta Prag, Çek Ligi’nde üçüncü sırada, Galatasaray ise, Süper Lig’de lider durumda. Sparta Prag, evindeki maçta en az 1-0 kazanarak turu geçmek istiyor. Galatasaray ise, deplasmanda gol bulup işini bitirmek peşinde. Bu maçta da iki takım da gol atabilir.

Marsilya – Shakhtar 23:00

İlk maçta Ukrayna’da 2-2 berabere kalan Marsilya ve Shakhtar, bugün Fransa’da karşı karşıya gelecek. Marsilya, Ligue 1’de beşinci sırada, Shakhtar ise, Ukrayna Premier Ligi’nde lider durumda. Marsilya, evindeki maçta gol yemeden kazanarak turu geçmek istiyor. Shakhtar ise, deplasmanda gol atarak işi bitirmek istiyor. Bu maçta da iki takım da gol atabilir.

Roma – Feyenoord 23:00

İlk maçta Hollanda’da 1-1 berabere kalan Roma ve Feyenoord, bugün İtalya’da karşılaşacak. Roma, Serie A’da üçüncü sırada, Feyenoord ise, Eredivisie’de dördüncü sırada. Roma, evindeki maçta gol yemeden kazanarak turu geçmek istiyor. Feyenoord ise, deplasmanda gol atarak işi bitirmek istiyor. Bu maçta da iki takım da gol atabilir.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş