havadurum

Bugün Kimin Maçı Var? 22. Hafta Süper Lig Maçları

Trendyol Süper Lig’de 22. hafta heyecanı devam ediyor. Bugün üç maç oynanacak. Hatayspor, Alanyaspor’u konuk edecek. Pendikspor, Kasımpaşa ile karşılaşacak. Beşiktaş ise Adana Demirspor’u ağırlayacak. Peki, bu maçlar hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? İşte, bugünün maç programı…

1923

Trendyol Süper Lig’de 22. hafta karşılaşmaları bugün oynanacak üç maçla devam edecek. İkinci sıradaki Galatasaray’ın Trabzonspor’u 5-1 yendiği zorlu mücadeleden sonra, lider Fenerbahçe de Samsunspor ile 1-1 berabere kalarak puan farkını sıfırladı. Üçüncü sıradaki Trabzonspor ise Galatasaray yenilgisinin ardından 17 puan geriye düştü. Dördüncü sıradaki Beşiktaş da Adana Demirspor’u yenerek puan farkını azaltmak istiyor. Pendikspor ise Kasımpaşa karşısında galibiyet arayacak. Hatayspor da Alanyaspor’u mağlup ederek alt sıralardan uzaklaşmayı hedefliyor. Peki, bugünün maçları hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? İşte, detaylar…

Hatayspor - Alanyaspor

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Hatayspor, evinde Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Maç, saat 17:00’de başlayacak. Karşılaşma, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Hatayspor, son maçında Kasımpaşa’ya 3-0 yenilerek kötü bir sonuç aldı. Bu mağlubiyetle birlikte, ligde 21 puanla 17. sırada kaldı. Teknik direktör Volkan Demirel, takımını galibiyete taşımak için sahaya en iyi kadrosunu sürmeye hazırlanıyor.

Alanyaspor ise son maçında Rizespor’u 2-1 mağlup ederek moral buldu. Bu galibiyetle birlikte, ligde 25 puanla 13. sıraya yükseldi. Teknik direktör Fatih Tekke, takımını deplasmanda da kazanmaya odakladı.

Pendikspor - Kasımpaşa

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Pendikspor, evinde Kasımpaşa ile karşılaşacak. Maç, saat 20:00’de başlayacak. Karşılaşma, beIN Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Pendikspor, son maçında Beşiktaş’ı 4-0 yenerek moral buldu. Bu galibiyetle birlikte, ligde 19 puanla 19. sırada kaldı. Teknik direktör Ivo Vieira, takımını toparlayarak Kasımpaşa karşısında da galibiyet almak istiyor.

Kasımpaşa ise son maçında Hatayspor’u 3-0 yenerek moral buldu. Bu mağlubiyetle birlikte, ligde 29 puanla 8. sıraya yükseldi. Teknik direktör Sami Uğurlu, takımını deplasmanda da olsa kazanmaya motive etmeye çalışıyor.

Beşiktaş - Adana Demirspor

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Beşiktaş, evinde Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Maç, saat 20:00’de başlayacak. Karşılaşma, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş, son maçında Pendikspor’a 4-0 yenilerek farklı bir mağlubiyet aldı. Bu mağlubiyet birlikte, ligde 35 puanla 4. sırada kaldı. Teknik direktör Fernando Santos, takımını lider ve ikinci ile arasındaki 19 puan farkını azaltmak için sahaya en güçlü kadrosuyla çıkaracak.

Adana Demirspor ise son maçında Ankaragücü ile 1-1 berabere kalarak iki puan kaybetti. Bu beraberlikle birlikte, ligde 30 puanla 6. sırada kaldı. Teknik direktör Hikmet Karaman, takımını deplasmanda da olsa Beşiktaş’a karşı dirençli bir oyun sergilemek için hazırlıyor.

Trendyol Süper Lig’de 22. hafta heyecanı bugün oynanacak üç maçla devam edecek. Hatayspor, Alanyaspor ile kritik bir maça çıkacak. Pendikspor, Kasımpaşa’yı yenerek kümede kalma umutlarını artırmak isteyecek. Beşiktaş ise Adana Demirspor’u mağlup ederek zirve yarışını sürdürmeye çalışacak. Bu maçları kaçırmayın!

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş