havadurum

Bugün Kimin Maçı Var? 2 Şubat Cuma Trendyol Süper Lig Maçları

Trendyol Süper Lig'de 24. hafta heyecanı bugün başlıyor. Liderlik yarışının kızıştığı ligde bugün hangi maçlar var, kimin maçı var, saat kaçta? İşte tüm detaylar!

3840

Trendyol Süper Lig'de bu hafta 24. haftanın karşılaşmaları oynanıyor. Bugün ne maçı var? sorusu da futbol tutkunları tarafından merak ediliyor. 2 Şubat maç programı belli oldu. Hafta içi Avrupa maçları oynanırken hafta sonu ise lig müsabakaları sporseverlerle buluşuyor. Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray'ın şampiyonluk yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Süper Lig'in 24. haftası bugün oynanacak Hatayspor – Fatih Karagümrük karşılaşmasıyla açılacak. Peki, 2 Şubat bugün hangi maçlar var, kimin maçı var?

Trendyol Süper Lig'de bugün 24. haftanın maçları oynanacak. Lider Fenerbahçe'nin 3 puan gerisindeki Galatasaray, deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak. Sivasspor ise Ankaragücü'nü konuk edecek. Hatayspor ve Karagümrük ise zirve yarışından kopmamak için mücadele edecek.

Hatayspor - Fatih Karagümrük 17:00

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasının açılış maçında Hatayspor, evinde Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak. İki takım da küme düşme hattından kurtulmak için sahaya 3 puan parolasıyla çıkacak. Hatayspor, 25 puanla 15. sırada yer alırken, Karagümrük ise 24 puanla 16. sırada bulunuyor. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Hatayspor 2-1 kazanmıştı.

MKE Ankaragücü - Sivasspor 17:00

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasının bir diğer maçında MKE Ankaragücü, evinde Sivasspor'u konuk edecek. Ankaragücü, orta sıralarda rakibinin altında 28 puanla 11. sırada yer alırken, Sivasspor ise 29 puanla 10. sırada bulunuyor. Ankaragücü, son 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken, Sivasspor ise son 5 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Sivasspor 3-1 kazanmıştı.

Samsunspor - Galatasaray 20:00

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasının en önemli maçında Samsunspor, evinde Galatasaray'ı ağırlayacak. Lider Fenerbahçe ile aynı puanda olan Galatasaray, zorlu deplasmanda kazanarak zirve yarışını sürdürmek istiyor. Samsunspor ise 26 puanla 14. sırada yer alıyor. Galatasaray, son 5 maçta 5 galibiyet alırken, Samsunspor ise son 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray 3-0 kazanmıştı.

Trendyol Süper Lig'de bugün oynanacak 24. hafta maçları, hem zirve hem de alt sıralar için büyük önem taşıyor. Lider Fenerbahçe'nin 3 puan gerisindeki Galatasaray, Samsunspor deplasmanından galibiyetle dönmek istiyor. Hatayspor ve Karagümrük ise zirve yarışından kopmamak için kozlarını paylaşacak. Ankaragücü ve Sivasspor ise orta sıralarda rahatlamak için mücadele edecek. Bu heyecan dolu maçları kaçırmayın!

(HABER MERKEZİ)
Paylaş