havadurum

Bugün kimin maçı var? 17 Eylül 2023 Süper Lig'de hangi maçlar var?

Süper Lig’de bugün hangi maçlar var, hangi takımlar sahaya çıkacak? İşte 17 Eylül 2023’te oynanacak maçların tüm detayları. Şampiyonluk yarışının kritik maçında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Lider Fenerbahçe ise Gaziantep FK’yi konuk ediyor. Süper Lig’de bugün oynanacak maçların canlı yayın bilgileri ve daha fazlası haberimizde...

3186

Süper Lig’de 5. hafta maçları bugün devam ediyor. 17 Eylül 2023’te oynanacak maçlar arasında zirve mücadelesi veren takımlar, alt sıralardan kurtulmaya çalışan ekipler ve yeni yükselen takımlar yer alıyor. İşte Süper Lig’de bugün kimin maçı var, hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak?

İstanbulspor - Rams Başakşehir Futbol Kulübü

Süper Lig’de bugün oynanacak ilk maç İstanbulspor ile Rams Başakşehir Futbol Kulübü arasında. İstanbulspor, bu sezon Süper Lig’e yükselen takımlardan biri. İlk dört haftada bir galibiyet, bir beraberlik ve iki mağlubiyet aldı.Rams Başakşehir Futbol Kulübü ise geçen sezonu 12. sırada tamamlamıştı. Bu sezon daha iddialı bir kadro kurdu ve ilk dört haftada üç galibiyet, bir beraberlik aldı. İstanbulspor - Rams Başakşehir Futbol Kulübü maçı saat 19:15’te beIN Sports 2’den canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe - Antalyaspor

Süper Lig’de bugün oynanacak ikinci maç Fenerbahçe ile Antalyaspor arasında. Fenerbahçe, geçen sezonu şampiyon olarak tamamlamıştı. Bu sezon da şampiyonluk yarışının favorilerinden biri. İlk dört haftada üç galibiyet, bir mağlubiyet aldı. Antalyaspor ise geçen sezonu 11. sırada bitirmişti. Bu sezon daha iyi bir konumda olmak istiyor. İlk dört haftada iki galibiyet, iki mağlubiyet aldı. Fenerbahçe - Antalyaspor maçı saat 21:45’te beIN Sports 1’den canlı yayınlanacak.

Alanyaspor - Kasımpaşa

Süper Lig’de bugün oynanacak üçüncü maç Alanyaspor ile Kasımpaşa arasında. Alanyaspor, geçen sezonu 6. sırada bitirmişti. Bu sezon da üst sıraları hedefliyor. İlk dört haftada iki galibiyet, iki beraberlik aldı. Kasımpaşa ise geçen sezonu 13. sırada tamamlamıştı. Bu sezon daha iyi bir performans sergilemek istiyor. İlk dört haftada bir galibiyet, iki beraberlik, bir mağlubiyet aldı. Alanyaspor - Kasımpaşa maçı saat 21:45’te beIN Sports 2’den canlı yayınlanacak.

Trabzonspor - Beşiktaş

Süper Lig’de bugün oynanacak dördüncü maç Trabzonspor ile Beşiktaş arasında. Trabzonspor, geçen sezonu 4. sırada bitirmişti. Bu sezon ise şampiyonluk hedefliyor. İlk dört haftada üç galibiyet, bir beraberlik aldı. Beşiktaş ise geçen sezonu 2. sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanmıştı. Bu sezon da zirveyi bırakmak istemiyor. İlk dört haftada üç galibiyet, bir beraberlik aldı. Trabzonspor - Beşiktaş maçı saat 21:45’te beIN Sports MAX 1’den canlı yayınlanacak.

Diğer Maçlar

Süper Lig’de bugün oynanacak diğer maçlar şöyle:

Karagümrük - Hatayspor (saat 19:15, beIN Sports MAX)
Sivasspor - MKE Ankaragücü (saat 21:45, beIN Sports MAX)

Süper Lig’de bugün oynanacak maçlar hakkında bilgi veren bu makaleyi beğendiyseniz, paylaşmayı ve yorum yapmayı unutmayın. Süper Lig’de bugün kimin maçı var sorusunun cevabını arayanlar için hazırladığımız bu makaleyi sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederiz. Süper Lig’de bugün oynanacak maçları izlemek isteyenler için canlı yayın bilgilerini de paylaştık. Süper Lig’de bugün oynanacak maçlarda takımlarınıza başarılar dileriz.

Paylaş