havadurum

Bugün kimin maçı var? 15 Şubat 2024 UEFA Avrupa Ligi Maçları

UEFA Avrupa Ligi’nde bugün oynanacak maçlarla birlikte play-off turunun ilk ayağı tamamlanacak. Peki, hangi takımlar sahaya çıkacak, maçlar saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte merak edilen tüm soruların cevapları…

1523

UEFA Avrupa Ligi’nde play-off turunun ilk maçları bugün oynanacak. 16 takım, çeyrek finale kalmak için mücadele edecek. Peki, bugün hangi takımlar karşı karşıya gelecek, maçlar hangi saatte başlayacak ve hangi platformda yayınlanacak? İşte bu soruların yanıtları…

Bugün UEFA Avrupa Ligi’nde Hangi Eşleşmeler Var?

UEFA Avrupa Ligi’nde bugün toplam 8 maç yapılacak. Bu maçlarda, Şampiyonlar Ligi’nden gelen 8 takım ile Avrupa Ligi gruplarından gelen 8 takım karşılaşacak. Saat 20.45’te başlayacak olan maçlarda şu eşleşmeler var:

  • Young Boys (Şampiyonlar Ligi) - Sporting CP (Avrupa Ligi)
  • Galatasaray (Şampiyonlar Ligi) - Sparta Prag (Avrupa Ligi)
  • Shakhtar (Şampiyonlar Ligi) - Marsilya (Avrupa Ligi)
  • Feyenoord (Şampiyonlar Ligi) - Roma (Avrupa Ligi)

Saat 23.00’te başlayacak olan maçlarda ise şu eşleşmeler var:

  • Lens (Şampiyonlar Ligi) - Freiburg (Avrupa Ligi)
  • Benfica (Şampiyonlar Ligi) - Toulouse (Avrupa Ligi)
  • Sporting Braga (Şampiyonlar Ligi) - Qarabağ (Avrupa Ligi)
  • Milan (Şampiyonlar Ligi) – Rennes (Avrupa Ligi)

Maçlar Hangi Saatte ve Nerede İzlenebilir?

UEFA Avrupa Ligi’nde bugün oynanacak maçların tamamı EXXEN platformunda canlı olarak izlenebilecek. Ayrıca maçların özetleri ve golleri de EXXEN’de yer alacak.

Maçlara Dair Değerlendirmeler Neler?

UEFA Avrupa Ligi’nde bugün oynanacak maçlara dair değerlendirmeler şöyle:

Young Boys - Sporting CP: İsviçre ekibi Young Boys, Şampiyonlar Ligi’nde grubunu üçüncü sırada bitirerek Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazandı. Portekiz ekibi Sporting CP ise Avrupa Ligi’nde grubunu lider bitirerek son 32 turuna yükseldi. Bu turda ise Leicester City’yi eleyerek son 16’ya kaldı.

Galatasaray - Sparta Prag: Türk ekibi Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde grubunu üçüncü sırada bitirerek Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazandı. Çek ekibi Sparta Prag ise Avrupa Ligi’nde grubunu ikinci sırada bitirerek son 32 turuna yükseldi. Bu turda ise Rangers’ı eleyerek son 16’ya kaldı.

Shakhtar - Marsilya: Ukrayna ekibi Shakhtar, Şampiyonlar Ligi’nde grubunu üçüncü sırada bitirerek Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazandı. Fransız ekibi Marsilya ise Avrupa Ligi’nde grubunu lider bitirerek son 32 turuna yükseldi. Bu turda ise Real Sociedad’ı eleyerek son 16’ya kaldı.

Feyenoord - Roma: Hollanda ekibi Feyenoord, Şampiyonlar Ligi’nde grubunu üçüncü sırada bitirerek Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazandı. İtalyan ekibi Roma ise Avrupa Ligi’nde grubunu ikinci sırada bitirerek son 32 turuna yükseldi. Bu turda ise Wolfsburg’u eleyerek son 16’ya kaldı.

Lens - Freiburg: Fransız ekibi Lens, Şampiyonlar Ligi’nde grubunu üçüncü sırada bitirerek Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazandı. Alman ekibi Freiburg ise Avrupa Ligi’nde grubunu lider bitirerek son 32 turuna yükseldi. Bu turda ise Napoli’yi eleyerek son 16’ya kaldı.

Benfica - Toulouse: Portekiz ekibi Benfica, Şampiyonlar Ligi’nde grubunu üçüncü sırada bitirerek Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazandı. Fransız ekibi Toulouse ise Avrupa Ligi’nde grubunu ikinci sırada bitirerek son 32 turuna yükseldi. Bu turda ise Maccabi Tel Aviv’i eleyerek son 16’ya kaldı.

Sporting Braga - Qarabağ: Portekiz ekibi Sporting Braga, Şampiyonlar Ligi’nde grubunu üçüncü sırada bitirerek Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazandı. Azerbaycan ekibi Qarabağ ise Avrupa Ligi’nde grubunu lider bitirerek son 32 turuna yükseldi. Bu turda ise Zenit’i eleyerek son 16’ya kaldı.

Milan - Rennes: İtalyan ekibi Milan, Şampiyonlar Ligi’nde grubunu üçüncü sırada bitirerek Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazandı. Fransız ekibi Rennes ise Avrupa Ligi’nde grubunu ikinci sırada bitirerek son 32 turuna yükseldi. Bu turda ise Tottenham’ı eleyerek son 16’ya kaldı. Bu maçta,

UEFA Avrupa Ligi’nde bugün oynanacak maçlarla birlikte play-off turunun ilk ayağı tamamlanacak. Maçlar hem futbolseverler hem de bahisçiler için büyük heyecan ve ilgi kaynağı olacak. Maçların sonuçları ise son 16 turunun şekillenmesinde büyük rol oynayacak. Bakalım hangi takımlar çeyrek finale bir adım daha yaklaşacak, hangileri ise elenecek. Hep birlikte göreceğiz.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş