Bugün Hangi Maçlar Var?

Futbol tutkunları için heyecan dolu bir gün daha! 24 Eylül Salı, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından önemli maçlara sahne olacak. Süper Lig'den LaLiga'ya, Serie A'ya kadar birçok ligde kıran kırana mücadeleler yaşanacak. Peki, bu akşam hangi maçları kaçırmamalısınız? İşte detaylar...

206

Futbolseverler için heyecan dolu bir gün daha! 24 Eylül Salı günü, dünyanın dört bir yanından birbirinden önemli karşılaşmalar ekranlara geliyor. Süper Lig'den LaLiga'ya, Serie A'ya kadar birçok ligde kıran kırana mücadeleler yaşanacak. Peki, bu akşam hangi maçları kaçta ve hangi kanalda izleyebiliriz? İşte detaylar...

Türkiye'den ve Dünya'dan Canlı Maçlar

Süper Lig:

20:00 Esenler Erokspor - Yeni Malatyaspor: Bu heyecan dolu karşılaşmayı TRT Spor kanalından canlı olarak takip edebilirsiniz.

LaLiga:

  • 20:00 Valencia - Osasuna: İspanyol ligine damga vuran bu maçı S Sport Plus ve S Sport 2 kanallarından kaçırmayın.
  • 20:00 Sevilla - Valladolid: Sevilla'nın evindeki mücadelesini S Sport ve S Sport Plus kanallarından canlı olarak izleyebilirsiniz.
  • 22:00 Real Madrid - Deportivo Alaves: Gecenin en çok beklenen maçı olan Real Madrid-Deportivo Alaves karşılaşmasını S Sport ve S Sport Plus kanallarından takip edebilirsiniz.

Serie A:

21:45 Atalanta - Como: Atalanta'nın hücum futbolunu Exxen ve S Sport kanallarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş