Bugün Hangi Maçlar Var?

Futbolseverler için heyecan dolu bir gün olan 7 Eylül Cumartesi'nde birbirinden önemli maçlar var. Hazırlık maçlarından UEFA Uluslar Ligi karşılaşmalarına kadar geniş bir yelpazede futbol keyfi yaşamak mümkün. Peki, bu akşam hangi maçları takip etmelisiniz? İşte detaylar...

627

Bugün futbolseverler için heyecan dolu bir gün! Dünya genelinde birbirinden farklı liglerde ve turnuvalarda kıyasıya mücadeleler yaşanıyor. Peki, siz de hangi maçları kaçırmak istemezsiniz? İşte 7 Eylül Cumartesi günü oynanacak önemli karşılaşmaların tüm detayları haberimizde!

Hazırlık Maçları ile Başlıyor

Akşamın erken saatlerinde, A Milli Takımımızın hazırlık maçı ile günün heyecanı başlıyor. ABD ile Kanada'nın karşı karşıya geleceği bu karşılaşma, futbolseverler için önemli bir fırsat olacak.

UEFA Uluslar Ligi'nde Heyecan Dorukta

UEFA Uluslar Ligi'nde de kıyasıya mücadeleler yaşanacak. Özellikle A Ligi'nde Hollanda-Bosna Hersek ve Almanya-Macaristan maçları dikkat çekiyor. B Ligi'nde ise Gürcistan-Çekya, Ukrayna-Arnavutluk, İrlanda-İngiltere ve Yunanistan-Finlandiya karşılaşmaları futbolseverleri ekran başına kilitleyecek.

C Ligi'nde Faroe Adaları-Kuzey Makedonya ve Ermenistan-Letonya maçları oynanırken, D Ligi'nde ise Moldova-Malta mücadelesi yer alıyor.

7 Eylül'de Oynanacak Maçların Tam Listesi

Hazırlık - A Milli Takım

23:00 ABD - Kanada

UEFA Uluslar Ligi - A Ligi

  • 21:45 Hollanda - Bosna-Hersek (Exxen)
  • 21:45 Almanya - Macaristan (TV 8,5)

UEFA Uluslar Ligi - B Ligi

  • 19:00 Gürcistan - Çekya (Exxen)
  • 21:45 Ukrayna - Arnavutluk (Exxen)
  • 19:00 İrlanda - İngiltere (TV 8,5)
  • 21:45 Yunanistan - Finlandiya (Exxen)

UEFA Uluslar Ligi - C Ligi

  • 16:00 Faroe Adaları - Kuzey Makedonya (TV 8,5)
  • 19:00 Ermenistan - Letonya (Exxen)

UEFA Uluslar Ligi - D Ligi

19:00 Moldova - Malta (Exxen)

Hangi Kanalda, Ne Zaman?

Maçları takip etmek isteyen futbolseverler için hangi kanalda hangi maçın oynandığı bilgisi de verilmiştir. Böylece kaçırmak istemeyenler, maçları rahatlıkla takip edebilirler.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş