Bugün hangi maçlar var?

Futbolseverler için heyecan dolu bir gün olan 16 Ağustos Cuma, birbirinden önemli karşılaşmalara sahne oluyor. Süper Lig'den Avrupa kupalarına, yabancı liglerden 1. Lige kadar birçok farklı ligde oynanacak maçlar, futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Peki, bugün hangi maçlar var ve saat kaçta başlayacak? İşte merak edilen tüm detaylar...

475

Futbolseverler için heyecan dolu bir gün olan 16 Ağustos'ta birbirinden önemli maçlar oynanıyor. Süper Lig'den Avrupa kupalarına, İspanya La Liga'dan Fransa Ligue 1'e kadar birçok ligde kıran kırana mücadeleler yaşanıyor.

Süper Lig'de Şampiyonluk Mücadelesi Başlıyor!

Yeni sezonun ilk haftasında Süper Lig'de gözler şampiyonluk adaylarından Galatasaray'ın Konyaspor maçı üzerinde. Geçen sezon şampiyon olan sarı-kırmızılılar, bu sezon da iddialı bir başlangıç yapmak istiyor. Maç, saat 21:00'da başlayacak ve beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

Avrupa'da Heyecan Dolu Mücadeleler

Avrupa'da da futbolseverleri heyecanlandıracak birçok karşılaşma var. Premier Lig'de Manchester United, Fulham'ı konuk ederken, LaLiga'da Celta Vigo ile Deportivo Alaves karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1'de ise PSG, Le Havre deplasmanına gidecek.

1. Lig'de de Mücadeleler Sürüyor

Lig'de de heyecan dolu mücadeleler yaşanacak. Pendikspor ile Kocaelispor arasındaki karşılaşma, saat 21:00'da başlayacak ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

16 Ağustos Cuma günü oynanacak maçların tamamı:

Süper Lig:

21:00 Konyaspor - Galatasaray (beIN Sports 1)

1. Lig:

21:00 Pendikspor - Kocaelispor (TRT Spor)

Premier Lig:

22:00 Manchester United - Fulham (beIN Connect)

LaLiga:

20:00 Celta Vigo - Deportivo Alaves (S Sport, S Sport Plus)

22:30 Las Palmas - Sevilla (S Sport, S Sport Plus)

Ligue 1:

21:45 Le Havre - PSG (beIN Connect)

(GÖKHAN ÖZKURNAZ)
Paylaş