Bugün Hangi Maçlar Var?

Futbolseverler için heyecan dolu bir gün olan 15 Ağustos'ta, Avrupa'nın dört bir yanından önemli karşılaşmalar oynanıyor. UEFA Avrupa Ligi, UEFA Avrupa Konferans Ligi ve İspanya La Liga'da yer alan maçlar, futbolseverlerin yakından takip ettiği karşılaşmalar arasında yer alıyor.

418

Futbolseverler için heyecan dolu bir gün olan 15 Ağustos'ta, Avrupa'nın dört bir yanından takımlar, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 3. Eleme Turu mücadelelerine başladı. İspanya La Liga'da da heyecan dolu karşılaşmalar yaşandı.

Avrupa'da Heyecan Dolu Bir Gün

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 3. eleme turu mücadeleleri oynanıyor. Bu turda, Türkiye'nin temsilcileri Trabzonspor ve Başakşehir FK'nın yanı sıra birçok önemli takım mücadele ediyor. Trabzonspor, Rapid Wien ile karşılaşırken, Başakşehir FK ise FC Iberia 1999'u konuk ediyor.

Avrupa'nın diğer önemli liglerinden İspanya La Liga'da da heyecan dorukta. Athletic Bilbao ile Getafe, Real Betis ile Girona arasındaki karşılaşmalar, İspanyol futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği maçlar arasında yer alıyor.

15 Ağustos Maç Programı

Aşağıda, 15 Ağustos tarihinde oynanan önemli maçların bir kısmı yer almaktadır:

UEFA Avrupa Ligi: Rapid Wien - Trabzonspor (ASPOR), Lincoln Red Imps - Dinamo Minsk, Viktoria Plzen - Kryvbas KR, Elfsborg - Rijeka, Cercle Brugge - Molde, Ajax - Panathinaikos, Lugano - FK Partizan, Maccabi Tel Aviv - FK Panevezys, Servette - Sporting Braga, Shamrock Rovers - Celje, Borac Banja Luka - KI Klaksvik

UEFA Avrupa Konferans Ligi: FC Flora Tallinn - Vikingur R., Sabah - St Patricks, Legia Warszawa - Brondby, Pyunik - Ordabasy Shymkent, Zira - Osijek, Tromsö - Kilmarnock, Pafos FC - CSKA 1948 Sofia, Banik Ostrava - Kopenhag, CFR Cluj - Maccabi Petah Tikva, Djurgarden - Ilves Tampere, Brann - St. Mirren, Hapoel Beer Sheva - Mlada Boleslav, FC Sheriff - Olimpija Ljubljana, AEK Atina - Noah, Başakşehir FK - FC Iberia 1999 (TRT SPOR), Zrinjski Mostar - Botev Plovdiv, Vojvodina - Maribor (TV 8,5), Drita - Auda, Wisla Krakow - Spartak Trnava, Slask Wroclaw - St. Gallen, Gent - Silkeborg IF, Larne FC - Ballkani, Puskas FC - FC Ararat-Armenia, Hajduk Split - Ruzomberok, Decic Tuzi - HJK Helsinki, Vitoria Guimaraes - Zürich

İspanya La Liga: Athletic Bilbao - Getafe (Exxen, S Sport, S Sport Plus), Real Betis - Girona (Exxen, S Sport, S Sport Plus)

(ATİLLA AKIN)
Paylaş