Bugün Hangi Maçlar Var?

Futbol dünyası bugün de heyecan dolu karşılaşmalara sahne oluyor. Süper Lig'den Avrupa kupalarına, milli maçlardan yabancı liglerdeki gelişmelere kadar futbolseverleri heyecanlandıran birçok karşılaşma var. Peki, 14 Ağustos Çarşamba günü hangi maçlar var? İşte günün futbol takvimi...

450

Futbol dünyasının nabzı 14 Ağustos'ta da hızla atıyor. UEFA Süper Kupa'dan İngiltere Lig Kupası'na kadar birçok heyecan verici karşılaşma futbolseverlerle buluşuyor. Peki, bu akşam hangi maçlar var? İşte, günün futbol programı...

UEFA Süper Kupa'da Büyük Final

Günün en önemli karşılaşması şüphesiz UEFA Süper Kupa finali. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi zaferini yaşayan Real Madrid, Avrupa Ligi şampiyonu Atalanta ile karşı karşıya gelecek. Bu büyük mücadele, saat 22:00'da başlayacak ve TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde Eleme Turu Heyecanı

Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde de eleme turu maçları devam ediyor. Bu akşam, Rigas Skola, UE Santa Coloma, FC Astana, Corvinul Hunedoara, MOL Fehervar ve Omonia Nicosia gibi takımlar Avrupa'da mücadele etmeye devam edecekler.

Suudi Arabistan Süper Kupası'nda Yarı Final

Suudi Arabistan Süper Kupası'nda da yarı final heyecanı yaşanacak. Al Taawon ve Al Nassr takımları, saat 19:15'te karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma, S Sport Plus'tan canlı olarak yayınlanacak.

İngiltere Lig Kupası'nda İlk Tur Maçları

İngiltere'de ise Lig Kupası'nın ilk tur maçları oynanacak. Hull City, Sheffield Wednesday, Plymouth Argyle ve Cheltenham Town gibi takımlar, bu turda mücadele edecek.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş