Bugün Hangi Maçlar Var?

Futbol tutkunları için heyecan dolu bir Pazartesi! 12 Ağustos akşamı, Trendyol Süper Lig'in ilk haftası tamamlanıyor. Peki, bu akşam hangi maçlar var ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte merak edilenlerin tüm cevapları...

367

Futbolseverler için heyecan dolu bir gün! Trendyol Süper Lig'in ilk haftası bugün sona eriyor. Akşam saatlerinde oynanacak iki önemli karşılaşmayla lig maratonu başlıyor.

Süper Lig'de Heyecan Dorukta!

Süper Lig'in yeni sezonunda ilk hafta maçları tüm hızıyla devam ediyor. Bugün, ligde mücadele eden iki önemli takım sahaya çıkıyor. Sipay Bodrum FK ve Gaziantep FK arasındaki karşılaşma, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak gibi görünüyor. Bu mücadele, saat 21:00'da başlayacak.

Bir diğer dikkat çeken karşılaşma ise Çaykur Rizespor ile Rams Başakşehir arasında oynanacak. Bu zorlu mücadelede de kıran kırana bir mücadele bekleniyor. Bu maç da saat 21:00'da başlayacak.

Maçları Nereden İzleyebilirim?

Bu heyecan dolu karşılaşmaları kaçırmak istemeyen futbolseverler için müjdeli haberler var. Sipay Bodrum FK - Gaziantep FK ve Çaykur Rizespor - Rams Başakşehir maçlarını beIN CONNECT üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

(GÖKHAN ÖZKURNAZ)
Paylaş