Bugün Hangi Maçlar Var?

Türkiye'nin gururu olan sporcularımız, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda bir kez daha ter dökecek. 29 Temmuz Pazartesi günü, heyecan dolu mücadeleler sporseverlerle buluşacak. İşte günün maç programı ve öne çıkan karşılaşmalar...

597

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda heyecan dorukta devam ediyor! Bugün, 29 Temmuz Pazartesi, Türk sporcularımızın da yer alacağı birçok önemli karşılaşma olacak. İşte günün maç programı ve detayları:

Olimpiyat Stadında Türk Bayrağı Dalgalanacak mı?

Voleybol: Günün en dikkat çeken karşılaşmalarından biri, Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı'nın grup maçında yer alacak olması. Milli takımımız, zafere ulaşmak için ter dökecek.

Yüzme: Havuzda gözlerimiz Türk yüzücülerimizde olacak. Kuzey Tunçelli 800 metre serbestte, Berke Saka ise 100 metre sırtüstü yarışında ülkemizi temsil edecek.

Atıcılık: Oğuzhan Tüzün ve karma takım, atıcılık branşında ülkemizin madalya umutları arasında yer alıyor.

Diğer Branşlarda da Mücadeleler Devam Ediyor

Badminton, boks, eskrim, okçuluk, masa tenisi ve yelken branşlarında da Türk sporcularımız, rakiplerine karşı mücadele edecek. Neslihan Yiğit Arın, Gizem Özer, Mete Gazoz, Ulaş Tümer, Abdullah Yıldırmış ve Merve Vatan gibi isimler, ülkemizin gururu olacak.

Maçları Nereden İzleyebilirim?

29 Temmuz Pazartesi günü saat 10.00'da başlayacak Türkiye-Hollanda karşılaşmasını TRT Spor'dan canlı olarak takip edebilirsiniz. Diğer maçların yayın bilgileri için spor haberlerini takip edebilirsiniz.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş