Bugün Hangi Maçlar Var?

Futbolseverler için heyecan dolu bir gün daha! Süper Lig'den yabancı liglerin hazırlık maçlarına, Olimpiyatlar'dan milli maçlara kadar birçok karşılaşma bugün sahalarda olacak. Peki, 27 Temmuz Cumartesi günü hangi maçları kaçırmamalısınız? İşte tüm detaylar haberimizde.

610

Futbolseverler için heyecan dolu bir gün daha! Süper Lig'den yabancı liglerin hazırlık maçlarına, Olimpiyatlar'dan milli maçlara kadar birçok karşılaşma bugün sahalarda olacak. Peki, merakla beklenen bu maçlarda kimler kozlarını paylaşacak? İşte 27 Temmuz için derlediğimiz detaylı futbol takvimi:

Türk Takımlarının Hazırlık Maçları

Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Türk takımları, bugün önemli testlere tabi tutulacak. Özellikle Süper Lig ekiplerinin karşılaşmaları futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor.

  • 11:00 Gaziantep FK - Bandırmaspor: Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendiren Gaziantep FK, Bandırmaspor karşısında form durumunu test edecek.
  • 14:00 Amed SK - Şagadam: Amed SK, Şagadam karşısında kazanarak moral bulmak isteyecek.
  • 14:00 Çaykur Rizespor - Nice: Çaykur Rizespor, Fransız ekibi Nice karşısında zorlu bir sınav verecek.
  • 15:30 Fatih Karagümrük - Kocaelispor: Fatih Karagümrük, Kocaelispor karşısında galibiyetle tanıtımını yapmak isteyecek.
  • 20:00 Beşiktaş - Gençlerbirliği: Siyah-beyazlılar, Gençlerbirliği karşısında taraftarına galibiyet armağan etmek için sahada olacak.
  • 20:30 Galatasaray - Parma: Aslan, İtalyan ekibi Parma karşısında hazırlık maçlarına galibiyetle başlamak istiyor.

Olimpiyatlar 2024'te Heyecan Dorukta

Paris 2024 Olimpiyatları'na sayılı günler kala, futbol müsabakaları da başladı. Bugün A, B, C ve D gruplarında birçok karşılaşma oynanacak. Özellikle Türkiye saati ile 22:00'da TRT Spor'da yayınlanacak Fransa U23 - Gine U23 maçı dikkat çekiyor.

(GÖKHAN ÖZKURNAZ)
Paylaş