Bugün Hangi Maçlar Var?

Avrupa futbolunun heyecanı dinmiyor! Süper Lig'in henüz başlamamış olmasına rağmen, Avrupa ligleri ve milli takımlar 22 Temmuz Pazartesi günü futbolseverlere keyifli maçlar sunmaya hazırlanıyor.

1137

Avrupa futbolunun heyecanı yaz aylarında da dinmiyor! Süper Lig'in kapılarını açmasına az bir kala, Avrupa ligleri ve milli takımlar 22 Temmuz Pazartesi günü futbolseverlere unutulmaz maçlar sunmaya hazırlanıyor.

Bu akşam hangi maçlar var?

  • 19:30: Inter - Pergolettese (Hazırlık Maçı)
  • 20:30: Košice - Roma (Hazırlık Maçı)
  • 17:00: Samsunspor - Almere City (Hazırlık Maçı)

Günün Öne Çıkan Maçı:

Inter - Pergolettese: Serie A devi Inter, yeni sezona hazırlanmak için Serie C takımı Pergolettese ile karşı karşıya gelecek. Bu maç, Inter'in yeni transferlerini ve taktik planlarını test etmesi için bir fırsat olacak.

Diğer Maçlar:

  • Košice - Roma: Slovakya'nın Košice takımı, Serie A'nın güçlü ekiplerinden Roma'yı ağırlayacak. Bu maç, Košice'nin Avrupa futboluna adım atmak için bir şans olabilir.
  • Samsunspor - Almere City: Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren Samsunspor, Hollanda 2. Ligi ekiplerinden Almere City ile hazırlık maçı yapacak. Bu maç, Samsunspor'un yeni teknik direktörü Ertuğrul Kocamaz'ın ilk sınavı olacak.
(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş