Bozkurt yeniden başkan

Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Arda Bozkurt, 11. Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimle güven tazeledi.

136

Biga Fenerbahçeliler Derneği'nin 11.Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Ekim Salı günü saat 19.00’da dernek lokalinde gerçekleşti.

Yoğun katılımın olduğu Genel Kurul, Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Arda Bozkurt'un açılış konuşması ile başladı. Daha sonra divan heyeti seçildi. Divan Başkanlığına Osman Olgun, Başkan Yardımcılığına Gökay Bulut, Katip Üyeliklere Mustafa Orak ve Utku Çetin oy birliği ile seçildi.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Gündem gereği Faaliyet Raporu Başkan Arda Bozkurt tarafından okundu.

Yönetim Kurulu Raporu Zafer İşçi tarafından okundu ve deneğin bankada 204 bin lira parası olduğu görüldü.

Denetleme Kurulu Raporu Mehmet Özdemir tarafından okundu oy birliği ile kabul edildi ve Yönetim Kurulu ibra edildi.

Tahmini bütçe Barış Çetin tarafından okundu ve 900 bin lira olarak kabul edildi.

Derneğin üye aidatı konusunda yapılan görüşmeler sonunda yıllık aidatın 2025 yılında 600 lira , 2026 yılında 900 lira ve 2026 yılında 1500 lira olması oy birliği ile kabul edildi. Dilek ve temennilerde söz alan Kurucu ve Onursal Başkan Şadan Doğan, 1994 yılında başlayan çalışmaların sonunda 2001 yılında Biga Fenerbahçeliler Derneğini kurduklarını ve bu sürede yüzlerce proje üreterek bu günlere gelindiğini, amacın Fenerbahçe Kulübüne destek ve Biga'da Sivil Toplum Kuruluşlarına örnek olmak olduğunu belirterek yönetici olarak, üye olarak ve halk olarak destek olan ve kongreye katılan herkese teşekkür etti.

Yine söz alan Başkan Arda Bozkurt destek veren ve kongreye katılan herkese teşekkür etti.

Kongreye, Biga Belediye Başkan Vekili Ergün Tulnay, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Biga AK Parti yetkilileri, Biga Cumhuriyet Halk Partisi yetkilileri, Biga Milliyetçi Hareket Partisi yetkilileri, Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Atmaca, Biga Belediye Meclis Üyeleri, Biga Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga Şoförler Odası Başkanı Sait Tanur, dernek kurucu üyeleri, dernek üyeleri, Bigaspor, Adaspor, Çiçeklidedespor ve Kavaklıkspor başkan ve yöneticileri ile basın mensupları katıldı.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş