Bozcaada yangını kontrol altında! Polente Feneri mevkiine giriş çıkışlar yasaklandı!

Bozcaada ilçesinde bugün başlayan yangın, ekipler ile ada halkının yoğun çabasıyla kontrol altına alınarak soğutma çalışmaları başladı. Ayrıca Bozcaada'da son iki günde çıkan yangınlar üzerine Bozcaada Kaymakamlığı da bir bilgilendirme yayımlayarak Gün Batımı (Polente Feneri) mevkiinin ikinci bir duyuruya kadar vatandaş giriş-çıkışına kapatıldığını açıkladı.

985

Bozcaada'da bugün başlayan yangın hem ekiplerin hem de ada halkının yoğun çabaları neticesinde kontrol altına alındı. Adada son iki günde çıkan yangınlar üzerine Bozcaada Kaymakamlığı da bir duyuru yayımladı.

Kaymakamlığın duyurusunda şu ifadeler yer aldı:

"İlçemizde son günlerde meydana gelen orman yangınları ile ilgili tüm kurumlarımız, belediyemiz, duyarlı tüm vatandaşlarımız ve çevre illerden gelen takviye söndürme ekiplerimiz yaşanabilecek herhangi bir olumsuz duruma karşı teyyakkuz halindedir.

İlçemize ziyarete gelen misafirlerimizin yoğun şekilde ziyaret ettiği ve çevresindeki ormanlık alanda yangın riski bulunan Gün Batımı (Polente Feneri) mevkii ikinci bir duyuruya kadar vatandaş giriş-çıkışına kapatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş