havadurum

Bozcaada'da düzenlenen Atatürk Kupası turnuvasına yoğun ilgi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 105’inci yılı etkinlikleri kapsamında Bozcaada Belediyesi tarafından düzenlenen turnuvalara 300’ü aşkın sporcu katılım sağladı.

957

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Bozcada Belediyesi tarafından “Atatürk Kupası” turnuvası adalılar tarafından yoğun ilgi gördü. Voleybol, Futbol, Ayak Tenisi, Masa Tenisi, Satranç ve Koşu Yarışmaları olmak üzere altı spor branşında gerçekleşti. Düzenlenen turnuvalara, 300’ü aşkın sporcu katıldı. Turnuvalara giren 120 kişi madalya almaya hak kazandı.

“Gençlerimiz bizim gözümüzde şampiyon”

Düzenlenen turnuvalara, vatandaşların yanı sıra Bozcada Belediye Başkanı Yahya Göztepe katılım sağladı. Göztepe, yarışmacılara ödüllerini verirken konuşma gerçekleştirdi. Başkan Göztepe gerçekleştirdiği konuşmada “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gerçekleştirilen ve belediyemizce de desteklediğimiz ‘Atatürk Kupası’nda yarışlar, maçlar büyük bir heyecanla gerçekleşti. Müsabakaları ailelerimizle birlikte izledik. Podyuma çıkmak güzel bir duygu ama tüm çocuklarımız, gençlerimiz bizim gözümüzde şampiyon. Bu adada birçok sporcu yetiştirmek için çalışacağız. Önümüzdeki sene katılım ve branş sayısını arttırarak Bozcaada’da sporu daha da belirgin hale getireceğiz. Emek veren tüm öğretmenlerimiz başta olmak üzere herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Voleybol, Futbol, Ayak Tenisi, Masa Tenisi, Satranç ve Koşu Yarışmaları olmak üzere altı spor branşta gerçekleşen müsabakalar Bozcaada İlçe Stadı, Kapalı Spor Salonu, Kütüphane ve Zübeyde Hanım Çay Bahçesi’nde düzenlendi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş