Bozcaada'da Bağ Bozumu Festivali'nde üzüm hasadı heyecanı

Tarım ve Orman İl Müdürü Nazan Türkarslan, Bozcaada'da düzenlenen Bağ Bozumu Festivali kapsamında gerçekleştirilen üzüm hasadı programı hakkında açıklamalarda bulundu. Bakanlık yetkililerinin de katıldığı etkinlikte, bu yılki üzüm üretiminin bol ve bereketli geçmesi temenni edildi.

948

Bozcaada'nın bereketli topraklarında gerçekleşen üzüm hasadı, geleneksel Bağ Bozumu Festivali kapsamında büyük bir coşkuyla başladı. Tarım ve Orman İl Müdürü Nazan Türkarslan, festivalde yaptığı açıklamada, bu yılki hasadın Bakanlık destekleriyle verimli bir şekilde sürdüğünü belirtti. Bakanlık yetkililerinin katılımıyla gerçekleşti.

Tarım ve Orman İl Müdürü Nazan Türkarslan Bozcaada üzüm hasatıyla ilgili bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklmada Türkarslan; “Bakanlığımız Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle yürütülen, "Gökçeada-Bozcaada Tarımsal Kalkınma ve İskan Projesi Kapsamında"; Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcımız Sayın Cengiz Budan, İyi Tarım Uygulamaları ve Organik Tarım Daire Başkanı Sayın Dr. Başak Egesel ve Bakanlığımız proje koordinatörlerinin teşrifleriyle "Bozcaada Bağ Bozumu Festivali'ne katılım sağlayarak, üzüm hasatı programımızı gerçekleştirdik. Üretimimiz bol ve bereketli olsun” ifadelerine yer verdi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş