Bozcaada Belediyesi ile ÇOMÜ arasında protokol imzalandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ile Bozcaada Belediyesi arasında jeolojik ve jeoteknik zemin etüdü konularının bilimsel olarak hazırlanması için protokol imzalandı.

110

Bozcaada Belediyesi ile ÇOMÜ arasında, İmar Planları’nın ön hazırlık safhasını oluşturan, yer ve hava çekimlerini içeren hâlihazır plan ile adanın bütününü ilgilendiren jeolojik ve jeoteknik zemin etüdü konularının üniversitece, bilimsel olarak hazırlanması için protokol imzalandı.

Bozcaada Belediye Başkanı Yahya Göztepe ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu’nun imzalanan protokole belediye meclis üyeleri de katıldı.

Konu ile ilgili olarak Bozcaada Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“İmar Planı konusunda adım adım ve uzmanların bilgilendirmeleri ile ilerliyoruz. Yakında tüm gelişmeleri sadece İmar Planı’nı dair gerçekleştireceğimiz toplantımızda ve öncesindeki halk toplantımızda paylaşacağız. Ayrıca yakında internet sitemizde de tüm gelişmeler adım adım yer alacak.

Konuya gösterdiği hassasiyet ve yönlendirmeleri noktasında Sayın Rektörümüz Cüneyt Erenoğlu desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.”

(HABER MERKEZİ)
Paylaş