havadurum

"Bizimle Yalnız Değilsiniz"

Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve Eşi Şenay Yerli Dolu "Bizimle Yalnız Değilsiniz" Projesi kapsamında hane ziyaretleri gerçekleştirdiler.

326
Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve Eşi Şenay Yerli Dolu, Biga Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen "Bizimle Yalnız Değilsiniz" Projesi kapsamında Kocabaş ve Tatlı hanelerini ziyaret ettiler.

Biga Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen 'Bizimle Yalnız Değilsiniz Projesi' ile ilçe merkezi ve köylerdeki muhtaçlığı tespit edilen toplam 120 hanede bulunan yaşlı, engelli ve hasta olup bakacak kimsesi olmayan, yardıma ve bakıma muhtaç ancak huzur evi hizmeti istemeyen yaşlıların, kendi bulundukları sosyal çevreden ayrılmadan, evde bakım hizmeti ihtiyaçlarının karşılanması ve onları sosyal hayatın içinde tutulması amaçlanıyor. Hane ziyaretleri kapsamında Kocabaş ve Tatlı ailesi, Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve Eşi Şenay Yerli Dolu'ya teşekkürlerini ileterek memnuniyetlerini dile getirdiler. Ziyaretlerde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nermin Şahin de katılım sağladı.
(Gökhan Özkurnaz)
Paylaş