"Bizim İçin Şampiyon" Filmi Cuma günü Küçükkuyu Açık Hava Sineması'nda

Küçükkuyu Belediyesi, 16 Ağustos Cuma günü "Bizim İçin Şampiyon" filmini açık havada gösterecek. Etkinlik, saat 20.45'te Eski Zeytinyağı Fabrikası'nda gerçekleşecek.

1699

Küçükkuyu Belediyesi, sinemaseverleri açık hava sinemasında buluşturuyor. 16 Ağustos Cuma günü, Küçükkuyu'da düzenlenen 1. Açık Hava Sinema Günleri kapsamında, Türk sinemasının başarılı yapımlarından biri olan "Bizim İçin Şampiyon" filmi gösterilecek. Etkinlik, Eski Zeytinyağı Fabrikası’nda saat 20.45’te başlayacak ve izleyicilere unutulmaz bir sinema gecesi yaşatmaya devam edecek.

Oyuncu kadrosu ve karakterler

Ekin Koç (Halis Karataş), Farah Zeynep Abdullah (Begüm Atman) ,Fikret Kuşkan (Özdemir Atman), Melis Sezen (Esra Atman), Sibel Taşçıoğlu (Meral Atman), Ali Seçkiner Alıcı (Hasan Karataş), Serkan Ercan (Yaşar), Erdem Akakçe (Mümin Çılgın), Sekvan Serinkaya (Gülağa), Merve Altınkaya (Zeynep Atman), Şenay Dede (Lale Atman), Mert Denizmen (Tuncay Uşaklı), Oğuz Kara (Erdi Karataş), Nurhan Özenen (Doktor Neşe), Burak Tamdoğan (Doktor Hakan), Nalan Kuruçim (Meliha Karataş), Halis Karataş (Konuk oyuncu)

Bizim İçin Şampiyon ne zaman çekildi?

Bizim İçin Şampiyon, Yapımcılığını Çağrı Bingüller’in yaptığı, Ahmet Katıksız'ın 2018 yılında yönettiği ve Serkan Yörük ile birlikte senaryosunu yazdığı dram ve biyografik Türk sinema filmidir. Yarış atı Bold Pilot ve jokeyi Halis Karataş'ın gerçek hikâyesi anlatılmaktadır. Filmde Bold Pilot'ı canlandıran at, Bold Pilot'ın oğlu Ganesh'tir.

Bizim için şampiyon ne anlatıyor?

Sivas'ın bir köyünden, İstanbul'a iyi bir jokey olmak için gelen Halis Karataş'ın bu hayalini gerçekleştirme serüveni, Bold Pilot'la tanışmasıyla başlar. Ama bu yolculuğun sonunda ortaya çıkan tablo, Halis'in beklentisinin çok üstündedir, ikisi de efsane olmuşlardır.

Bizim için şampiyon filmi sonunda ne oluyor?

Filmin sonunda da Begüm Atman'la evlilikleri, yarışlarından bir kesit ve Halis Karataş'ın Begüm Atman için söylediği sözler gerçek görüntüler eşliğinde verilir.

Başkan Gürel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Küçükkuyu Belediyesi 1. Açık Hava Sinema Günlerinin dördüncü filmi 16 Ağustos Cuma günü “Bizim İçin Şampiyon” adlı filmi açık havada izlemenin keyfini sizlerle birlikte yaşayacağız. Tüm hemşerilerimizi saat 20.45 ’de Eski Zeytinyağ Fabrikası (İlköğretim Okulu Karşısı)’na bekliyoruz” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş