havadurum

Bigalı SMA hastası Melisa bebeğin kampanyası tamamlandı!

SMA Tip 1 hastası 2 yaşındaki Melisa İnal bebeğin tedavisi için 22 ay süren kampanya bugün itibariyle tamamlandı. Melisa bebek, önümüzdeki hafta Dubai’ye giderek hayat kurtarıcı gen tedavisini alacak.

2539

Bigalı SMA hastası Melisa İnal bebek için başlatılan kampanya tamamlandı. Melisa’nın ailesi ve gönüllüleri, 22 aydır kampanya yürütüyordu. Kampanyanın sonuna gelindi. Melisa bebeğin kampanyası yüzde 94’e ulaştı. Ancak Melisa’nın çok fazla zamanı kalmadı. Haziran ayında kampanya süresi dolacak ve üçüncü bir valilik izni çıkmayacaktı. Kampanyanın tamamlanmasının ardından, gönüllüler bir araya gelerek kutlama yaptı. Kutlamaya, Çanakkale’de ilk kampanyası tamamlanan SMA hastası Ahmet bebek de katıldı. Tedavi için Dubai'ye giden Ahmet Alp bebeğin tedavisi sonrası iyileşme süreci devam ediyor.

Melisa bebek için balon uçurma etkinliği

Melisa bebeğin kampanyasının tamamlanmasının sevinci, Biga Belediyesi Kapalı Pazaryeri’nde bir balon uçurma etkinliğiyle kutlandı. Melisa bebeğin gönüllüleri, ailesi ve destekçileri bir araya geldi. Melisa bebek, ailesi tarafından etkinlik alanına getirildi. Kısa süre etkinlik alanında kalan Melisa bebek daha sonra yeniden alandan evine götürüldü.
(Damla Yeltekin)

Paylaş