Bigafest 2024 başladı

Bigafest 2024, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ağaköy Kampüsü'nde başladı. Festivalin açılış dersine Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

155

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ağaköy Kampüsü'nde, fakülteler ve meslek yüksekokulunun ortaklığında düzenlenen Bigafest 2024 kapsamındaki açılış dersine Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır ile yönetim kurulu üyeleri Hakan Akın, Sedat Özer ve Ergin Sezen katıldı.

Açılış dersini veren Volvo Car Küresel Yedek Parça Operasyonlar Başkanı Sabri Sözen'e, aktardığı kıymetli bilgiler nedeniyle teşekkür edildi. Tüm öğrenci topluluklarının stant açtığı ve çeşitli etkinliklerin yer aldığı festival, 22-24 Ekim tarihleri arasında devam edecek.

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazan Yelkikalan, Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgür Topkaya ve Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Ertuğrul Bilgücü başta olmak üzere tüm üniversite camiasına 2024-2025 sezonunun başarılı geçmesi dileğinde bulunuldu.

(SEVİ GÖZAY UĞURLU)
Paylaş