Biga Yaz Oyunları renkli bir finalle sona erdi!

834

Biga Belediyesi, yaz boyunca düzenlediği etkinlikler serisini büyük bir coşkuyla tamamladı. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, yedi hafta süren yaz oyunlarının, Meclis Üyesi Duygu Tekin Elbi’nin katılımıyla düzenlenen kıyafet balosuyla muhteşem bir final yaptığı bildirildi.

Biga Belediyesi'nin düzenlediği yaz oyunları, kıyafet balosu ile muhteşem bir final yaptı. 7 hafta boyunca çocukların keyifli vakit geçirdiği etkinlikler, Meclis Üyesi Duygu Tekin Elbi'nin katılımıyla daha da renklendi. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, etkinliklere katılan tüm çocuklara ve ailelerine teşekkür edildi.

Biga'da çocuklar için unutulmaz bir yaz

Biga Belediyesi, çocukların yaz tatilini dolu dolu geçirmeleri için düzenlediği yaz oyunları ile ailelerden takdir aldı. 7 hafta boyunca süren etkinliklerde çocuklar, hem eğlendi hem de öğrendi. Sportif etkinliklerden sanatsal çalışmalara, doğa yürüyüşlerinden bilimsel deneylere kadar birçok farklı alanda düzenlenen etkinlikler, çocukların gelişimine katkı sağlayacak.

Finalde düzenlenen kıyafet balosunda çocuklar doyasıya eğlendi

Kıyafet balosu, etkinliklerin en göz alıcı ve özel anlarından biri oldu. Meclis Üyesi Duygu Tekin Elbi'nin katılımıyla gerçekleşen bu balo, çocuklar ve aileleri için unutulmaz anlar sundu. Katılımcılar, renkli ve şık kıyafetleriyle geceye renk kattı ve etkinlik sonunda birbirinden güzel anılarla ayrıldılar.

Biga belediyesini sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “Yaz oyunlarımıza Meclis Üyemiz Duygu Tekin Elbi’nin katılımıyla düzenlediğimiz kıyafet balosuyla muhteşem bir final gerçekleştirdik. Çocukların mutlu ve sağlıklı bir şekilde büyümeleri için belediye olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Yedi hafta boyunca etkinliklerimize katılan tüm çocuklarımıza ve değerli ailelerine içten teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş