havadurum

Biga TSO Üyeleri Geleceği Öğreniyor

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine yönelik ücretsiz eğitim programlarıyla geleceğin trendleri ve fırsatlarını paylaşıyor.

835

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO), üyelerine yönelik ücretsiz eğitim programlarına devam ediyor. Biga TSO, 2023 yılının son eğitim seminerinde Futurarts’dan Gelecek Araştırmacısı & Fütürist Samet Çelik’i konuk etti.

Geleceğin Trendleri ve Fırsatları

Samet Çelik, eğitim seminerinde bilimsel ve teknolojik dönüşümün temel özellikleri, farklı boyutları ve gelecek eğilimleri hakkında bilgi verdi. Dönüşümün gezegenimize ve insan hayatına etkileri, yeni teknolojiler ve geleceği şekillendirme potansiyelleri, bilim ve teknolojinin büyük problemlerin çözümü için sunabileceği imkanlar ve yeni nesil girişim fırsatları gibi konuları da işledi.

Biga TSO Sosyal Medyada Paylaştı

Biga TSO, eğitim seminerinin yararlı olduğunu düşündüğünü sosyal medya hesabından paylaştı. Biga TSO, üyelerine eğitim seminerlerinden yararlanmaları için odasını iletişim kanallarından takip etmelerini tavsiye etti. Biga TSO, üyelerine yönelik gerçekleştirdiği eğitimlerin hız kesmeden devam edeceğini de duyurdu.

(Esra Güller)

Paylaş