havadurum

Biga TSO, Genç ve Kadın Girişimcilerle Buluştu

Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, genç ve kadın girişimciler kurulu üyeleri ile tanışma toplantısında bir araya geldi. Doğan, girişimcilerin değerli olduklarını ve destekleneceklerini söyledi.

1394

Biga Sanayi ve Ticaret Odası (Biga TSO), genç ve kadın girişimciler kurulu üyeleri ile tanışma toplantısında bir araya geldi. Toplantıda, girişimcilerin ilçenin iş dünyasının geleceğini oluşturacakları vurgulandı. Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan ve Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır, toplantıda girişimcilerle görüş alışverişinde bulundu.

“Genç ve kadın girişimcilerimizin ne kadar değerli olduklarının bilincindeyiz”

Doğan, genç ve kadın girişimcilerin ne kadar değerli olduklarının bilincinde olduklarını belirterek, “İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçilen Beyhan Var ile İl Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçilen Cem Öner’i de tebrik ediyoruz. Genç ve kadın girişimcilerimizin ilçemiz iş dünyasının geleceğini oluşturacaklarının ve ne kadar değerli olduklarının bilincindeyiz. Genç ve kadın girişimcilerimizin önünü açacak çalışmalar içinde olmaya ve sık sık nitelikli toplantılarla bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.(Saim Tunçman)

Paylaş