havadurum

Biga TSO’dan Ekonomiye Değer Katanlara Ödül

Biga TSO, İSO 500, kurumlar vergisi ve gelir vergisi rekortmeni üyelerine plaket verdi.

823

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO), 2019 yılında ekonomiye değer katan üyelerini ödüllendirdi. Biga Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve çok sayıda iş insanı katıldı.

Ödül Töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile Başladı

Törende ilk olarak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan birer konuşma yaptı. Konuşmacılar, Biga TSO’nun ekonomik kalkınmaya katkı sağlayan çalışmalarını övdü ve ödül alan üyeleri tebrik etti.

İSO 500, Kurumlar Vergisi ve Gelir Vergisi Rekortmenleri Plaketleri Aldı

Konuşmaların sonrasında, 2019 yılında İSO 500 listesinde yer alan Biga TSO üyesi şirketlere, kurumlar vergisi ve gelir vergisi rekortmenlerine plaketleri Çanakkale Valisi İlhami Aktaş tarafından takdim edildi. Plaket alan iş insanları, başarılarının devamını diledi ve Biga TSO’ya teşekkür etti.

Ödül Töreni Fotoğraf Çekimi ile Sona Erdi

Biga TSO’nun “Ekonomiye Değer Katanlar” ödül töreni, plaket alan iş insanları ile protokol üyelerinin fotoğraf çekimi ile sona erdi. Törene katılanlar, Biga TSO’nun düzenlediği bu anlamlı etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş