Biga TSO'dan Biga Ziraat Odası'na geçmiş olsun ziyareti: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Biga yakın tarihinin en büyük dolu felaketinin ardından Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Ziraat Odası'na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Yönetim kurulu üyeleri, çiftçilere destek mesajı verdi.

633

Biga, yakın tarihinin en büyük dolu felaketlerinden birini yaşarken, Biga Ziraat Odası'na geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor. Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) heyeti, Biga Ziraat Odası’nı ziyaret ederek desteklerini iletti. Ziyarete, Biga TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri Tevfik Başarır, Hakan Akın, Özgür Yılmaz ve Sedat Özer katıldı. Konukları, Biga Ziraat Odası Meclis Başkanı Taner Kömürcü, Yönetim Kurulu Başkanı M. Güray Ergün ve çok sayıda meclis üyesi karşıladı.

Biga Ziraat Odası Başkanı M. Güray Ergün, felaketin boyutlarının henüz tam anlamıyla anlaşılamadığını belirterek, "1.500-2.000 çiftçimizin ürünlerinin neredeyse tamamı yok oldu," dedi. Ergün, bu büyük felaketin yerel tarım üzerinde yıkıcı etkilerinin olacağını vurguladı.

Biga TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sedat Çakır ise yaptığı konuşmada, "Şahsım, Yönetim Kurulumuz ve personelimiz adına Biga Ziraat Odası'na ve çiftçilerimize geçmiş olsun diliyoruz," dedi. Çakır, bu zor dönemde çiftçilerin yanında olduklarını belirterek, kurumlar arası dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Ziyaret, Biga TSO'nun, yerel tarım sektörüne olan desteğini yinelerken, dolu felaketinin etkilerini hafifletmek için atılacak adımların istişare edilmesiyle sona erdi.

(ŞERİFE TURHANLI)
Paylaş