Biga Ticaret ve Sanayi Odası’ndan İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’a ziyaret

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ı makamında ziyaret ederek, Biga Fuarı için davette bulundu ve ilçeye yapılacak yatırımlar üzerine kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdi.

861

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, beraberindeki heyetle birlikte İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Biga’nın geleceği ve 4-6 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Biga Fuarı hakkında bilgi verilirken, ilçeye yapılması planlanan projeler ve yatırımlar üzerinde detaylı bir görüş alışverişinde bulunuldu.

"Biga’mızı ikinci yüzyılın parlayan yıldızı haline gelecek"

“Biga’yı İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Yapacağız" diyen Şadan Doğan; “Biga’mızı ikinci yüzyılın parlayan yıldızı haline getirecek projelerle ilgili de fikir alışverişinde bulunduk. İçişleri Bakan Yardımcımızla yaptığımız toplantıda ilçemize yapılacak yatırımlardan Bozlar Yat Üretimi İhtisas OSB yat ve konteyner limanları, OSB genişleme sahası, eğitim yatırımları başta olmak üzere çok sayıda konu gündeme geldi. İçişleri Bakan Yardımcımız Bülent Turan’a nazik misafirperverliği, kıymetli sohbeti, ilgi, alaka ve destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş