havadurum

Biga Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Biga Ticaret Borsası'na anlamlı ziyaret

Biga Ticaret Borsası’nı Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan ve beraberindeki heyet ziyaret etti.

1034

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan ve beraberindeki heyet Biga Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Ziyarette Biga Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Baş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Sezen, Hüseyin Gençoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Salih Can Eriş, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Demircan, Meclis Üyeleri Erhan Kabak ve Sedat Yeni ile Genel Sekreter İbrahim Sütçü hazır bulundu.

“Ortak proje ve iş birlikleri Biga için önemli”

Şadan Doğan, ziyaretin amaçlarını belirterek birlikte çalışmanın önemine vurgu yaptı. Biga Ticaret Borsası'nın ev sahipliğine teşekkürlerini ileten Doğan, ortak projelerin ve iş birliklerinin İlçe için önemli faydalar sağlayacağını ifade etti.

“Benzer buluşmalar sıklıkla tekrar edilmeli”

Bülent Baş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek birlikte hareket etmenin sinerji oluşturacağını ve bu birlikteliğin Biga için büyük fayda sağlayacağını belirtti. Ayrıca, benzer buluşmaların sıklıkla tekrarlanması gerektiğini vurgulayarak, gelecekte yapılacak çalışmalar ve programlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret, yapıcı bir şekilde gerçekleşti ve iş birliği için olumlu adımlar atıldı. Her iki kurumun da ortak çıkarları doğrultusunda daha fazla iş birliği yapma isteği dile getirildi

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş