Biga Fuarı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, 4-6 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Biga Fuarı'nın tanıtım toplantısını başarılı bir şekilde tamamladı.

2180

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, 4-6 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Biga Fuarı'nın tanıtım toplantısını başarıyla gerçekleştirdi. Bu önemli etkinliğin hazırlıkları kapsamında yapılan toplantıda, Biga'nın ulusal düzeyde tanıtımına ve ilçenin ikinci yüzyılda parlayan bir yıldız haline gelmesine yönelik güçlü adımlar atılacak.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası sosyal medya hesabından Biga Fuarı ile ilgili bir açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada; “4-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştireceğimiz Biga Fuarı'mızın tanıtım toplantısını Yönetim Kurulu Başkanımız Şadan Doğan'ın evsahipliğinde gerçekleştirdik. Biga Fuarımızı daha profesyonel bir şekilde gerçekleştirmeye, ilçemizi ulusal düzeyde tanıtmaya ve Bigamızı ikinci yüzyılın parlayan yıldızı haline getirmek için çok çalışmaya devam ediyoruz.

Toplantımıza katılan paydaşlarımız Biga Kaymakamımız Ercan Kayabaşı'na, Biga Belediye Başkanımız Alper Şen'e, Biga Ticaret Borsası Başkanımız Bülent Baş'a ve Biga Ziraat Odası Başkanımız Güray Ergün'e katkı ve destekleri için teşekkür ediyoruz.Ayrıca fuar toplantımıza katılan Biga Esnaf Odası Başkanımız İbrahim Mutur'a, Biga Şoförler Odası Başkanımız Sait Tanur'a, Biga İlçe Tarım Müdürümüz Fevzi Atmaca'ya, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erkan Bilen'e, Biga Fuar Komitesi Başkanımız Erol Şener'e, Biga Fuar Komitesi üyelerimize, Biga TSO Meclis Divanımıza, Biga TSO Yönetim Kurulu Üyelerimize, fuar şirketimiz Renkly Fuarcılık'a ve basın mensuplarımıza da teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer veridi.

Haberin fotoğrafları için tıklayın

(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş