Biga Fuarı başladı

Yalnızca Biga'nın değil, bölgenin en büyük fuarı olan ve bu yıl 18. kez düzenlenen Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, ilk gün etkinliği olan Biga Sığırcılığı Güzellik Yarışması ile başladı.

170

Bu yıl 18. kez düzenlenen Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, ilk gün etkinliği olan Biga Sığırcılığı Güzellik Yarışması ile başladı. Etkinliğe fuarın paydaşları olan Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Biga Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Baş’ın yanı sıra Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Biga Belediye Başkanı Alper Şen, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Ömer Faruk Göktürk ile protokol ve vatandaşlar katıldı.

Üç ayrı kategori içerisinde yetiştirilen en güzel sığırların seçildiği yarışmanın jüri başkanlığını Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feyzi Uğur yaptı.

Yarışmada dereceye giren sığırlar için ayrıca bir de mezat düzenlendi.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş