havadurum

Biga’da kum eleme tesisi yeniden faaliyette!

Biga Belediyesi, uzun süredir aktif olarak kullanılmayan kum eleme tesisinin yeniden faaliyete geçirildiğini açıkladı.

1358

Biga Belediyesi, uzun süredir aktif olarak kullanılmayan kum eleme tesisinin yeniden faaliyete geçirildiğini kentliler ile paylaştı. Biga Belediye Başkanı Alper Şen, Fen İşleri Şantiyesi'nde yaptığı açıklamada, tesisin günde yaklaşık 100 metreküp kum üreteceğini dile getirildi. Belediyeden gönderilen açıklamada bu gelişme sayesinde belediyenin işlerinin hızlanacağı ve daha verimli bir şekilde yürütüleceği kamuoyuyla paylaşıldı.

“Çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz”

Tesisin yeniden faaliyete geçirilmesinin önemini yurttaşlarla paylaşan Biga Belediye Başkanı Alper Şen, "Doğru adımlarla çalışan düzgün bir sisteme kavuşacağımıza olan inancımız her geçen gün artıyor. Biga, bu aşamaların çok daha üzerindeki seviyelere kısa sürede çıkacaktır. Kum eleme tesisinin yeniden faaliyete geçirilmesi, belediyenin altyapı projelerinde büyük bir rol oynayacak ve bölgedeki inşaat faaliyetlerine önemli katkılar sağlayacak. Yeni tesisin faaliyete geçmesiyle birlikte, Biga Belediyesi’nin altyapı ve inşaat projelerinin hız kazanacağı, bu sayede bölge halkının da yaşam standartlarının yükseleceği öngörülüyor. Bu tesis, sadece bugünü değil, geleceği de düşünerek attığımız adımlardan biridir. Biga'nın her alanda daha ileriye gitmesi için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde çim biçme aracının da atıl durumdan kurtarılarak yeniden faaliyete geçirildiği Biga Belediyesi tarafından duyurulmuştu.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş