Biga'da dolu felaketi sonrası dayanışma devam ediyor

Biga'da yaşanan büyük dolu felaketi sonrası dayanışma gösterileri devam ediyor. Biga Belediye Başkanı Alper Şen ve Gümüşçay Belediye Başkanı Hasan Kırım, zirai kayıplardan en çok etkilenen çiftçilere destek olmak için Biga Ziraat Odası'nı ziyaret etti.

416

Biga'nın yakın tarihindeki en büyük dolu felaketi sonrası çiftçilerimiz zor günler geçiriyor. Bu süreçte birçok kişi ve kurum çiftçilerimize destek olmak için çaba gösteriyor.

Biga Belediye Başkanı Alper Şen ve Gümüşçay Belediye Başkanı Hasan Kırım'da 15 Kasım Salı günü Ziraat Odası'nı ziyaret ederek çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Şen, ziyaretinde üzüntüsünü dile getirerek adına yapılabilecek girişimler ve çalışmalar hakkında Ziraat Odası Başkanı M. Güray Ergün ile istişarelerde bulundu. Gümüşçay Belediye Başkanı Hasan Kırım ise afetten en fazla etkilenen çiftçilerin başında Gümüşçay çiftçileri olduğunu belirterek, belediyeleri olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Ziraat Odası Meclis Başkanı Taner Kömürcü ve Yönetim Kurulu Başkanı M. Güray Ergün, başkanları ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, bu zor günlerde desteklerinin kıymetli olduğunu belirtti.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş